www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Laszlo Zsolt

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targu Secuiesc

Other Information

  • Gear
    Gibson Les Paul Special 1993, Variant (Marshall JTM45) clone 18W amp + 1x12 Cabinet, Ibanez TS808, Boss Ch1, TCelectronic Polytune, TC Electronic Flashback, Boss NS2.

Recent Profile Visitors

3942 profile views

Laszlo Zsolt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Probabil nici nou nu a aratat asa... Imi place foarte mult cum arata, si abia astept s-o simt si s-o ascult...
  2. Interfata audio Line6 UX2 in conditie foarte buna cu toate driverele, software de inregistrare etc. Folosit foarte putin, sta degeaba la mine de aceea o vand. Are inclus urmatoarele programe: Reason Adapted, Ableton Live Lite, Riffworks T4, Pod Farm. Trmit si in tara prin curierat rapid. Line6 UX2 este o interfata audio pe USB cu latenta foarte mica si intrare speciala pentru chitara, bas, microfoane xlr. plug-in inclus: POD Farm peste 80 de tonuri de amplificatoare de chitara electrica, bas si multe alte tonuri clasice si moderne preamplificator de microfon de calitate inalta monitorizare ToneDirect pentru latenta minima inregistrare la 24-biti/96 kHz plug-in POD Farm (Mac AU/RTAS/VST si Windows RTAS/VST) ideal de folosit cu Ableton Live, Cubase, Logic, Garageband, Pro Tools, Cakewalk si late platforme profesionale de inregistrare include Ableton Live Lite Line 6 Studio Edition, Reason Adapted virtual studio si RiffWorks T4 compatibil USB 1.1 si 2.0. CARACTERISTICI Model: Line 6 POD Studio UX2 Interfata audio USB pentru chitara 2 preamplificatoare de microfon cu alimentaere phantom Intrare chitara/bass Intrare/iesire de linie stereo Iesire de casti Include softul Line 6 POD Farm 18 modele de amplificatoare de chitara 5 modele de amplificatoare de bass 80 de efecte 6 modele de preamplificatoare de microfon 24 cabinete de chitara 5 cabinete de bass Include softul Ableton Live Lite (Studio Edition) Pret de nou 857 RON la magazinul de muzica: http://www.magazinul...X2-_-50001.html
  3. Pret: 0 RON Localitate: Targu Secuiesc Contact: 0740085937 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Buna seara tuturor! Caut Vox Amplug, ma intereseaza mai ales modelele AC30 si Twin, dar merge si un classic rock. Astept ofertele pe PM.
  4. Sau daca vrei doar sa mai bagi o chitara in acelasi amplificator, iei o astfel de mufa - 1 tata, 2 mama - in orice magazin de electronice si treaba s-a rezolvat cu 3,5 lei. Oups, nu s-a atasat fotografia.
  5. Pedala a ajuns la altcineva, mersi RGC. Topicul se poate inchide.
  6. Noul pret 130. Nu mai sunt interesat de Boss ns-2, una s-a mutat deja la mine. Toate celelalte schimburi sunt valabile si mai veniti si cu alte schimburi. Imi place sa experimentez, puteti sa oferiti si obiecte la care trebuie sa platesc o diferenta de pret mai mare....
  7. Salut. Poti sa ne dai si un pret?
  8. Salut. Fender reverb la ce pret este, (nu stiu la care pedala se refera pretul expus)?
  9. Am gasit ce cautam, anuntul se poate arhiva. Multumesc, RGC.
  10. Pret: 0 RON Localitate: Targu Secuiesc Contact: 0740085937 Accept schimburi: Accept schimburi Caut sursa de alimentare pentru pedale de efect. Poate sa fie de genul Voodoo Lab Power plant sau transformator cu daisy-chain ca One Spot, etc. Astept oferte pe pm. sau la telefon.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.