bandibalog Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) Un OD jos cu palaria, poate intereseaza pe cineva (vezi schema atasata)... Edited June 9, 2014 by bandibalog 1
FiveseveN Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 vezi schema atasata Asta? Da, e un Tube Screamer. La fel ca 99% din toate OD-urile sezoniere de butic.
bandibalog Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Probabil este dar pedala asta parca are ceva in plus, ma refer la sound...stiu ce vorbesc deoarece am avut un Ibanez TS808 si am Signa Drive de cativa ani. Nu m-as desparti de el! http://www.thomann.de/ro/cmat_mods_signa_drive.htm?sid=911685d729ad7ec1662e07c829910b5e
FiveseveN Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Probabil este dar pedala asta parca are ceva in plus Da, mai mult gain și încă două opțiuni pt. clipping. ma refer la sound... Apoi sper că nu te refereai la vopsea. PS: știu ce vorbesc deoarece am făcut zeci de variante de TS; am vreo cinci numai lângă mine, pe birou.
edy_wheazel Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Joaca-te cu diodele de clipping, incearca BAT41 sau diode cu germaniu 1
FiveseveN Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Also variante asimetrice (și cu simetrie variabilă), sau în configurația din Tim/Timmy. Și alte asemenea. Posibilități sunt foarte multe, dar cred că mai importantă e filtrarea, atât pre- cât și post-distorsiune. Din nou vezi Timmy et cetera pentru idei de implementare.
lefmir Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Joaca-te cu diodele de clipping, incearca BAT41 sau diode cu germaniu Mie personal imi plac cel mai mult led-urile. Insa mi se pare ca suna mai bine cu varianta veche, aia care abia se aprinde. Multumiri bandibalog pentru schema! 1
edy_wheazel Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Mie personal imi plac cel mai mult led-urile. Insa mi se pare ca suna mai bine cu varianta veche, aia care abia se aprinde. Si intre LED-uri sunt diferente.
lefmir Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Si intre LED-uri sunt diferente. Dap, de asta am specificat modelul care imi place: varianta ruseseasca veche, alea care sunt foarte palide. Dimensiunea bineinteles ca nu conteaza pentru ca aia e dictata de invelis.
AnalogSound Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 JATS .... moduri / optiuni si alte moduri, pana la urma totul se reduce la gusturi. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound 1
zan Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Un pic offtopic, dar nu foarte tare: http://earthquakerdevices.com/shop/palisades/#tab-description Pentru cei ce nu stiu ce variatiune de TS sa incerce 1
Recommended Posts