aleexrobin Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 As vrea sa imi schimb logo-ul de la chitara ,eu am un squier bullet strat si as vrea sa il fac Fender stie cineva vreo metoda?
sam Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Sper ca e doar de amuzament sau ca sa dea bine in selfie si n-ai sa 'uiti' sa specifici ca a fost Bullet cand il vei vinde http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=fender+decal&_osacat=3858&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H1.Xfender+headstock+decal&_nkw=fender+headstock+decal&_sacat=3858
SausageAssassin Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 E amuzant cand oamenii isi aleg chitarile strict pentru brand, dar asta e prea de tot Nu o sa cante nici ea si nici tu mai bine daca ii schimbi logo-ul. 3
mike_KidLazy Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) Topicul asta mi-a amintit de un post al lui @Doctor X intr-un thread asemanator, unde zicea ca el vrea sa scrie "Squier" pe "Fender". Asa, de-al naibii . Eu cred ca nu e nicio rusine sa ai instrumente ieftine, si eu tot un Bullet am, si nu m-ar incalzi cu absolut nimic sa scrie pe headstock "Fender" sau altceva mai "de fite", cata vreme, asa cum s-a zis si mai sus, asta n-o sa o faca sa cante mai bine, si nici pe mine nu ma transforma peste noapte in Hendrix. Ba chiar imi place de mor ca e Squier si nu Fender, chiar multi s-au mirat si mi-au zis ca reusesc sa scot tonuri chiar foarte misto cu o asemenea chitara. Which makes me a proud Squier Bullet owner . Acuma nu ca n-ar fi bune si ca nu si-ar merita banii chitarele de la "firmele mari", insa ideea e ca se poate face treaba si cu scule ieftine. And there's no reason to be ashamed of cheaper gear . Dar nah, acuma daca pe tine te coafeaza sa o botezi Fender... fa cum doresti. Edited May 10, 2014 by mike_KidLazy 6
lefmir Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Unii ciumpalaci judeca un chitarist dupa ce scule are. Asa ajungem chiar sa idolatrizam pe cineva numai ca are "originalul". probabil de aici si intrebarea initiala. 1
aleexrobin Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 (edited) E doar de amuzament... Strat man : sa stii ca as vrea... lefmir : nu ma judeca nimeni , nu ma deranjeaza , am facut destule tampenii la chitara , nu ma pot abtine sa nu-i mai fac ceva. Edited May 10, 2014 by aleexrobin 2
Crypto Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Șmirgheluiești cu durități din ce în ce mai fine, aplici logo-ul nou și dai cu lac peste. Nu uita că Fenderele au alte aspecte și particularități care le deosebesc de un Squier. Va fi necesar să menționezi modificarea în caz de vinzi instrumentul, este ilegal să nu. 1
Recommended Posts