viobio Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Mare cîntare,trei grei si doi tineri care promit mult. O sa fiu prezent
Stefan OPREA Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 (edited) Ce mai zici, George? Ma bucur sa aud ca mai canti! Edited April 30, 2014 by Stefan OPREA
viobio Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Ce mai zici, George? Ma bucur sa aud ca mai canti!Cinta destul de des dar nu prea stie lumea.
ValeChitara Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 S-a cantat, lume s-a simtit bine. In concluzie, o seara reusita.
viobio Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 O seară încîntătoare. A fost prima oară cînd am avut ocazia să-l ascult live pe Mirel Cumpanaș,este un chitarist cu un feeling extraordinar,a fost o plăcere să ascult blues cîntat de el,felicitări pt show. De ceilalți nu zic nimic,am parte săptămînal de cîteva cîntări private din partea lor,repetă la mine în sală. GXG a incercat sa ne desfunde urechile cu un rock in stil propriu,Vale(stăpînul chitarilor®ele penelor) si Bogdan,evolueaza foarte mult, vor fi urmatoarea generație de chitaristi romani de top. 1
schema Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Da, o seara incantatoare, am ajuns cam tarziu si cam rupt de oboseala dupa o zi de munca la tara, dar eram curios sa-l ascult pe Mirel Cumpanas, nu-l stiam chitarist, dar sunt admirator Cargo. M-a surprins ce a putut scoate din Epiphone-ul ala frumos si cred ca poate sa sune cum vrea el pe orice chitara. In mare parte nu stiu ce a cantat, dar totul purta marca Mirel. Avem multi chitaristi buni, pacat ca la noi nu se poate trai din cantat. Are cineva vreo inregistrare cu el din seara aceea? 1
horica Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 faina seara, s-a cantat cu pofta, chitaristi foarte buni si, la fel cum spunea si Viorel, Vale si Bogdan promit! @Stratman: evenimente similare se intampla si in Frake Caffe, e vorba de seri in care se strang cativa chitaristi si improvizeaza cu backing trackuri, doar chitarile si(eventual vocile) fiind live!
Recommended Posts