Popular Post alex_iuga Posted February 25, 2014 Popular Post Share Posted February 25, 2014 (edited) Salutare, Am avut ocazia sa fac un promo pentru o clona Marshall Jcm 800 facuta de colegul nostru Viorel (aka Viobio) si trebuie sa spun ca am ramas placut impresionat. Statia are un ton placut, cald iar drive-ul din statie se preteaza la chestii gen AcDc, Free, Dire Straits etc. Am tras si ceva clean-uri pentru ca fiecare sa-si faca o idee de cum suna statia pe clean. Pentru inregistrari am folosit un cabinet Marshall 1960 A captat cu un SM 57. Am folosit aceste doua elemente standard pentru ca cei care asculta sa aiba un reper clar asupra sound-ului acestui amplificator. Statia suna bine si cu pedale; am testat-o cu un Ts 808 insa nu am inregistrat pentru ca demo-ul pe care l-am realizat si-a propus sa puna in evidenta caracteristicile amplificatorului si nu a pedalelor. Mentionez ca toate partile de chitara au fost inregistrate cu amplificatorul facut de Viorel exceptie facand jigle-ul de la inceput si genericul de final pe care le-am inregistrat cu tonurile dintr-un Line6 UX2. Ca o concluzie: statia este o clona a celebrului model Jcm 800 de la Marshall si are sound-ul specific perioadei in care a fost creeat adica rock clasic, pentru cei care vor ceva mai high gain cu un sound mai modern sunt sigur ca Viorel are si alte alternative pentru cei interesati. Dar destul cu vorbaria, sa vedem cum suna: Edited February 25, 2014 by alex_iuga 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Felicitari Vio pentru Demo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
the outsider Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Sapca aia,ma scz nu m am putut abtine ),on topic,ampul suna superb felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 asta se mai poate numi un demo,printre putinele de pe-aici din pacate... si da,ampul suna fain. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Suna fain si amplificatorul si Alex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Excelent, felicitari Vio si Alex, asta e 100w sau 50w? Parca il avea in ambele versiuni, fa si un clip cu tubescreamer sau alt booster peste drive-ul ampului asa ii largesti aria de functionalitate, atragand si oamenii care-s axati pe muzica ce necesita mai mult drive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_iuga Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 (edited) Salutare, Va multumesc pentru aprecieri! Daca sunteti interesati, stiti unde-l gasiti pe Viobio. Excelent, felicitari Vio si Alex, asta e 100w sau 50w? Parca il avea in ambele versiuni, fa si un clip cu tubescreamer sau alt booster peste drive-ul ampului asa ii largesti aria de functionalitate, atragand si oamenii care-s axati pe muzica ce necesita mai mult drive! Amplificatorul este de 100 W, din pacate nu o sa mai realizez inca un demo cu Jcm 800 pentru ca efortul este substantial, il astept pe Viorel sa se decida daca vrea sa solicite demouri si cu niste amplificatoare mai high gain pentru cei care vor mai mult 'juice'. Edited February 26, 2014 by alex_iuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts