manbearpig Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Lanegan la nevoie se cunoaste. Poti sa o si inviti la duet. 1
Cipri L Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Lasand gluma la o parte, daca ai curaj, incearca asta ca nu-i grea partea de acustica Si ai grija sa te uiti la ea umil si sa-ti incretesti fruntea =)))))))))
Capitanul_Nam Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) ce sa mai zic, tot felul de colegi dornici sa ajute un om la nevoie. desi intrebarea este destul de tendentioasa, la fel si referinta la verisoara (com' on), puteati si voi sa ii dati omului un sfat prietenos. cauta si tu melodii folk si sigur gasesti unele placute si usor de interpretat. Nu prea putem lua in serios pe cineva care vine si intreaba "ce melodie cant pentru fete?". Majoritatea le-am descoperit cu timpul si am invatat sa apreciem ce cantam pentru un anumit tip de fata Sugestia mea, Death - Voice of Soul, are avantajul ca e si usoara, fara tehnica avansata, si totusi are o gramada de pasiune, de nu iti ramane pe urma decat sa fluturi din ochi, sa te asezi confortabil si sa te distrezi (experienta personala, dupa ce a terminat domnisoara cu mine nu ma mai c**am drept ) Edited February 17, 2014 by Capitanul_Nam
SolDiez Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Va aprecia asta. Daca nu acum, poate peste cativa ani http://www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk&sns=fb
edy_wheazel Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 , sa te asezi confortabil si sa te distrezi (experienta personala, dupa ce a terminat domnisoara cu mine nu ma mai c**am drept ) Strap-on?
fixxxer_metalhead Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 pe o nota mai on-topic, na d-aici ceva old-school: sau asta de la BLS (ori originalul de la neil young, vezi tu): http://www.youtube.com/watch?v=yYA-ZuaoeQY
Recommended Posts