sam Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 (edited) Ai un like de incurajare, mie imi suna promitator N-am competentele necesare sa-ti dau sfaturi dar dupa urechea mea, nu e rau. Nu pot totusi sa-mi dau seama cati ani ai... Ai bucati pe care pari pustan si bucati pe care pari ceva mai 'batran'. Lumineaza-ne! Edited February 8, 2014 by sam
SolDiez Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Super vocea! Mi se pare trebuie putina grija la pronuntie, atat. 1
Ink Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Voce e nasal trebuie sa fi voce mix dar ai utilizat nas mai mult. , alt detalii pentru "high notes" , trebuie sa lucrezi voce capului (headvoice) si o sa fi mai usor pentru pasaj intro voce mix/capul (try to open better your mouth when you go high seems like you block the air and dont let it go) Concluzie , ai o voce frumoasa ,dar e o munca inspate care trebuie sa faci daca lucrezi pronuntie si ce am scris mai sus o sa fie mai buna pentru asta style , Multe Bafta ! Edited March 4, 2014 by Ink 1
Recommended Posts