www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ink

Active Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ink

  1. salut Bass3 sunt o trupa de coveruri hard rock / rock daca esti interesat lasa ma un mesaj
  2. Ink

    Cat De Slab Sunt?:)

    "clipuri gen " how to sing like XYZ " unde explica cantaretul de obicei bun imitator ce si cum este important .." bun imitator ..... ? hai sa cantam si imitam Axel Rose !!! si dupa cateva luni sa rupe corzi ..... lumea vrea sa canta cum XYZ si uita ca Mastering technica vocala e cel mai important. sfatul tau nu e bun fratele meu si e periculos. are nevoie sa descopera vocea proprea lui nu altele.
  3. Ink

    Cat De Slab Sunt?:)

    "O sa incerc sa imi imbunatatesc calitatea vocii mele,asa cum e ea" Ai gandit bun esti pe drum acum adevarat Succes !
  4. Ink

    Cat De Slab Sunt?:)

    cine a spus "Nu credeam ca iti poti imbunatatii vocea semnificativ cunoscand tehnica"? si ce inseamna semnificativ? cum ai zis pentru tine e imens ... astept un pic pentru ca o sa fi mai mai mai mai imens. ai credinta in tine Dar cand zici ''cant 5-10 min pe zi dupa munca" faci gamele sau canti immdiat? ai grija 5-10 min in acest timp putem sa facem cel putin o incalzire (si nu e prea suficent) So poti sa canti mai mult , pe timpul de munca poti (daca e permis) o sa adoptezi mai usor technici o sa fi mai natural mai relaxat. Salut.
  5. Ink

    Cat De Slab Sunt?:)

    Exact rezonatori , respiratie etc.... iti doresc o aventura fromoasa
  6. bine acum e mai clar , ca sa stiu si nu astept fara stirii , multe bafta si noroc.
  7. bine si ai vazut mesajul meu? pentru n-am avut o raspuns.
  8. Ink

    Cat De Slab Sunt?:)

    Salut si bine ai venit in domeniul solisti am trei intrebari: ai zis ca nu ai mai avut tengente cu muzica , de ce acum? cand ausculti piesele roman sau international cum te simt? in acest moment de auscultare ce face vocea ta? canta? nu canta? Parerea mea e ca vocea ta e inca : rusinoasa febrila are nevoie de exercitele technici are nevoie de obisnuinta cu urechie tale puncti positivi sunt: foloseasca un rythm correct notele sunt modulat chiar nu sunt perfect. simt ca iti place cand canti. VERY GOOD POINT. Cat de Slab esti? in o scala de 10 esti la nivelul 1 .... desastru? NU!!!! toate incepatorii a fost la nivelul 1 Credeti ca as putea sa ma imbunatatesc? Sigur ca DA!!!! e mai grau de inbunatatire cand ajungem exemplu nivelul 9 si 10 !!!! inseamna ca ai mult lucruri care trebuie sa studiezi SI multe placere in momente acesti de distractie si inbunatatire nu te decurajezi , ai rabdare cu vocea ta si ai grija e un instrument precios si care sa rupe usor daca face nebunie, exercitile de respiratie cu profesoara ta daca faci bine o sa schimba total ce simti cand canti ... si ce simtim te salut , cu încurajarea mea.
  9. Ink

    Petrucci Style

    post e gol unde e video? ^^
  10. de unde esti? sau in ce localitate cauti? si n-ai Porcaro si SImon Philips in influente tale?
  11. Hello Rockman, este foarte bine că doriți să cânte muzica aduce bucurie în viață , sa vede immediat que esti la început de muncă , vreau să spun esti la punctul zero, dar potențialul este acolo cum aproape toata lumea inseamna spre deosebire de alte , vocea ta este în audibila de la rasa umană dar pentru muzicienii sensibile ar putea avea o hemoragie pe ureche ... sau nas ...impins un pic aici dar piesele sunt un desastru. hai sa vedem care sunt punctele fundamentale în munca ta , aceasta rămâne punctul meu de vedere : Am auscultat 4 mp3uri si are toti problemele comun 1-Articulare , incepe cu "să învețe mai bine limba engleză" ai un problem grav aici , si dupa exercitile pe care Pronunți mai bune cunvintele în versetele tale este foarte important pentru emotie care vrei sa oferi. N-am inteles deloc ce spuni pe piesele am mers spre lyrics sa descifrez ce canti. Probabil ca e mai bun te începi cu piesele în limba romana o sa fie mai usor , (daca iubesti rock , Semnal M are piesele super tare sau Holograf) 2-Vocea ta are nevoie de antrenament , poti sa destrugi daca nu face exercitile apropriat , exemplu Five finger death punch vocea ta e foarte obosita nu stiu daca ai enregistrat piesele in o zi sau in timp diferit dar gatul tau cum a spus Saussage Assasin e strangulat ! symptomul persoane cara inceapa si cu metoda rea sa cant . ai grija de tine si de vocea ta. un professor sau daca nu ai bani pe internet o sa gasesti multi carti si multi video cu exercitile pentru incepatoare , nu mergi pe exercitile mai dificil sau mai complicat ... vocea este un instrument dar daca sa rupe corzi nu putem sa schimbam cum o chitara .... daca esti recit nu canti ... faci o pausa. (este un exemplu) 3-Respiratie ... probabil cel mai important si lung munca trebuie se faci este o munca progressiva care sa amelioreaza incet incet aproape toate insonoritate care ai pe piesele aici. 4-Nu incepi cu "Master pieces" aceasta piesele nu sunt usoare de loc vocea e inalta si cu multe coloare si inca nu ai technica pentru asta , cel mai putin daca lucreaza bine iti putea fi capabil le canti. nu vreu sa discuta problemele de tonalitate pentru e legat cu ce am zis sus , dupa ai masterisat respiratie exercitile de gama o sa resolv problemul asta daca ai o ureche muziciana. Sper ca nu esti asuparat , vreu sa fiu objectiv , Mult Success
  12. o voce frumoasa , cu un style care imi place (blunt ; cocoon ; etc..) piesa e ok , daca mergem mai inainte in technica vocala ,pot sa zic ca esti inca timid dar te ajuta can trebuie sa tine nota , are cateva note care nu sunt in tonalitate ... cred ca esti persoana care a facut doublaj si chitara , ok chitara probabil un pic de lucru si o sa fi buna , dar voce (sunt ok ) nu merge bine in genur asta in tonalitatea asta , 3rd sau 5th a fost mai bine , acun sa sun cum un Chorus effect pe vocea tine si nu e frumos in punctul meu de vedere. Success vocea tine e frumoasa in acest repertoir.
  13. Ink

    Păreri Voce

    Hello there ! Well Well ..n-ai incercat cu pietele care sun usor critica mea o sa fi in 3 puncti: 1- ai zis "poate pentru că nu îmi mai aud bine propria-mi voce" ... nu poate e sigur 1000% , poti te descurci cu "scale" sau exercitile de gama ca sa suna in tonalitate 2- cel mai important pentru toti vocalisti ... RESPIRATIE ... e foarte important ca te intelegi ce este respiratie cand canti nu e evident si nu e usor in prima data sa intelegem CUM facem asta lucru dar cu exercitile cu un professor (mail bine ca nu te destruge vocea tine) 3-Canti songs care sunt in vocea tine , de ce ai cantat Rihanna? si RHP si Bruno mars ... si .. si ...si...? ok sunt piece care sunt frumos dar probabil nu te ajuta daca incepi , stai cu ceva usor de canta din punct de vedere technic. si o sa vezi ca exemplu "yesterday" de la beatles nu e prea usoara daca verm sa facem un lucru bun/perfect In fine pot se zic ai o vocea cu potential mare daca lucrezi BUN (nu tare) . ai o vocea dulce cu o coloare frumoasa si diferite depinde cum te descurci in curs/exercitile SUCCESS !!! PS: ma scuzi nu sunt roman probabil ca are multe graseale sper ca ai intelegi.
  14. Ink

    Hi All!

    i agree , who cares what name/city or else he have or come from 2 moderators on such a small post that means you are interested on us guys? or that we are under surveiliance ? Lets meet at a pub in cluj and have some drinks or maybe a Jam if you want that will bring peace all over the people. .
  15. n-a fost a traducere pe google , Limba romana mea înca nu e perfect , dar incerc si invat (si am un clapar fara accent)... Bun ce n-ai inteles ? sau unde am grasit?
  16. primul Track ..... Who Killed the cat? ... sunt serios ! track doi , e mai bun dar , prea nasul si prea compretie , trebuie sa intrebi daca public vrea Axl Rose imitatie sau un cantaret talentat cu o voce rock/balade. Stie cum a terminat Axl Rose? Fara voce acum .... sa gandeste Si cum a spus oameni .... inchet ... cap mare nu e bun .... e nebun. my 2 cents
  17. Ink

    Mc/vocal Cluj

    întelnim si vorbim daca e valabil. scrieti No de Tel pe pm .
  18. Ink

    Probleme Voce!

    daca nu canti genrui metal cu growl etc.. n-ai o problema pentru tigari , 17 de ani e tineri , vocea tine o sa schimbe iulia si ionutz a spus adevarat.
  19. Agree , Jazz sau Rock/pop Balade , ai o vocea foarte frumoasa , dar daca am o sugestie , ai utilizat falseto cand ai terminat frazele , dar ai pierdut sensibilitate, pentru n-a fost sprijinit , un pic mai "agressiv" trebuie sa fii perfect , succes
  20. Ink

    Pareri...critici

    multe imperfectiuni , Cred că esti nou la cântând, imperfectiuni nu sunt greu fiecare timp dar aici e un problem de baza de canta , mai bine daca lucrezi cum sa merge coloana de aer , nu sugruma vocea , si canti fara "Yeaaah" "Ouaaaah" "RrrrrAaaa'" fiecare fraza (am exagerat un pic dar ai facut "too much" ) si daca face un "RoAaaar" trebuie sa fii un TIGRU nu o pisica , pune curajul si ce ai in burta tine în activitatea asta., encurajare !!
  21. Ink

    Suportabil?

    Voce e nasal trebuie sa fi voce mix dar ai utilizat nas mai mult. , alt detalii pentru "high notes" , trebuie sa lucrezi voce capului (headvoice) si o sa fi mai usor pentru pasaj intro voce mix/capul (try to open better your mouth when you go high seems like you block the air and dont let it go) Concluzie , ai o voce frumoasa ,dar e o munca inspate care trebuie sa faci daca lucrezi pronuntie si ce am scris mai sus o sa fie mai buna pentru asta style , Multe Bafta !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.