www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 53 - Votare si comentarii

Duel 53 - Votare si comentarii  

54 members have voted

1. 1. Duel 53 - Votare si comentarii

• Cridegnosis
      0
    • Eugen_D
      2
    • Dmc
      5
    • adi24
      1
    • Monyo
      2
    • spyked88
      3
    • Hix
      1
    • razvan_the mohawks
      1
    • Marius T
      0
    • iulian
      3
    • Elethan
      0
    • Burb
      0
    • ciuci
      0
    • wired2moon
      0
    • ilun
      4
    • lukeblue
      8
    • art vandalay
      13
    • lumea imi spune iosif
      2
    • Baumwolle
      2
    • Dgeeko
      7

Recommended Posts

Posted

de data asta nu am timp prea mult pentru comentarii stufoase. Piesa, in afara de Pink Floyd, imi mai aduce aminte foarte bine de "Spatiu" a celor de la Compact (album "fata din vis"). :)

sunt de remarcat multi participanti, ca avem si de unde alege, dar, fara sa vreau sa supar pe nimeni, o sa enumar doar cativa care mi-au incantat urechile: Art V. :) , lukeblue (ton si improvizatie beton!), dgeekoo (foarte inventiv, excelente armonii pe chitara de fundal), dmc (in sfarsit ceva care i se potriveste ca o manusa :( ), Monyo (curajos spre haotic), ilun (asezat, asa cum stie el mai bine), EugenD (foarte bine si la de-astea!). alte mentiuni pentru Elethan, iulian, Marius T, si echipa deja cunoscuta burb&cotton B) . tuturor celorlalti participanti, mult succes pe viitor!

votul l-a primit lukeblue. :)

• 2 weeks later...
Posted

Daca as fi rau, as zice ca ar trebui inchis topicul...oricum dmc nu il mai poate ajunge pe Art V...dar nu sunt rau si deci, nu zic!

Posted

Daca as fi rau, as zice ca ar trebui inchis topicul...oricum dmc nu il mai poate ajunge pe Art V...dar nu sunt rau si deci, nu zic!

:):):) mai, pe bune, las-o balta! tine-ti frustrarile acasa si da-mi pace. esti oleaca posedat de duelul asta, tre sa te relaxezi. craciun fericit si ia-o mai moale cu obsesiile marunte, ca nu te ajuta sa prosperi :(

Posted (edited)

craciun fericit si ia-o mai moale cu obsesiile marunte, ca nu te ajuta sa prosperi :)

Craciun fericit si tie! si apropo de "obsesii marunte", ai dreptate, tu nu poti fi decat o obsesie marunta!

Edited by nico
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.