s0rin Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 (edited) Cu ocazia implinirii a 2 ani de existenta a rgc-ului ,desi cu o anumita intarziere, am mai pus de o manea.Tin sa precizez ca personajele,locurile si faptele care apar in acest cantec sunt fictive, orice asemanare cu personaje,locuri si fapte reale este absolut intamplatoare. rgc.ro.mp3 Edited November 15, 2006 by s0rin
ilun Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 bah felicitari sincere, suna ca de la mama ei !!!
dgeekoo Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 MESERIE.... Baga textul! Ca nu se intelege prea bine.
cearny Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Un farmacist nipon acum doi ani a ctitoritUn forum foarte reusit r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, mama-mama ce misto! De cauti raspunsuri la orice-ntrebare 'ti raspunde-o admina cu-o mie de picioare r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, informatii sunt en-gros! De vrei distractii, avem de toate Lutierul thick si malex se bate r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, la bataie sar si io! De vrei sfaturi de la oameni cu-experienta Michel, karpi, cyfer le au din abundenta Asa ca nu mai sta si hai pe forum, zau Si-ai sa vezi ca n-o sa-ti para rau! r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, mama-mama ce misto! Daca la server sunt probleme (???) Cosu si cearny le rezolva pe toate r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, trebuie sa vezi (???)!
Guest black_danny Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Cu ocazia implinirii a 2 ani de existenta a rgc-ului ,desi cu o anumita intarziere, am mai pus de o manea.Tin sa precizez ca personajele,locurile si faptele care apar in acest cantec sunt fictive, orice asemanare cu personaje,locuri si fapte reale este absolut intamplatoare. marfa frate...m-a dat pe spate
Aleksei Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ragaca punct ro... ra-ga-ca punct ro... la bataie sar si io??? era un topic tampit ) foarte tare!!!!
freelancer Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 super-super. il propun pentru imnul site-ului. sau, daca se simte altul mai tare, iata o idee, sa deschidem un concurs cu vot pentru imnul rgc. indrazneste careva?!
s0rin Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 (edited) Multumesc pentru aprecieri.Completarea versurilor: Un farmacist nipon acum doi ani a ctitorit Un forum foarte reusit r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, mama-mama ce misto! De cauti raspunsuri la orice-ntrebare 'ti raspunde-o admina cu-o mie de picioare r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, informatii sunt en-gros! De vrei distractii, avem de toate Lutierul Thick si malex se bate r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, la bataie sar si io! De vrei sfaturi de la oameni cu-experienta Michel, karpi, cyfer le au din abundenta Asa ca nu mai sta si hai pe forum, zau Si-ai sa vezi ca n-o sa-ti para rau! r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, mama-mama ce misto! Daca la server sunt probleme ,mai frate Cosu si cearny le rezolva pe toate r g c punct ro, r g c punct ro r g c punct ro, trebuie sa le zic :"Bravo!" Edited November 16, 2006 by s0rin
s0rin Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ninja ,multumesc pentru bere, vezi daca o poti sa o upload-ezi pe forum , iar cand o sa am timp am sa incerc sa o descarc. As avea nevoie de o parere critica asupra backing track-ului ,care e facut dintr-un fisier midi,care instrument vi se pare ca suna artificial ,si cum credeti ca ar trebui sa sune,ceva sfaturi ,impresii ,pareri .Multumesc.
Guest Dark5man Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Bluzz pe bune frate! luv it! suna pe bune!
tatal Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Cu ocazia implinirii a 2 ani de existenta a rgc-ului ,desi cu o anumita intarziere, am mai pus de o manea.Tin sa precizez ca personajele,locurile si faptele care apar in acest cantec sunt fictive, orice asemanare cu personaje,locuri si fapte reale este absolut intamplatoare. Daca asa suna maneaua, ma tatuez si eu cu dintii lui guta (de maimuta). LA MULTI ANI RGC!!!!
razvanciub8a Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 e cam tarziu dar, acum am ascultat si io piesa... si mi se pare super ... authentic blues bravo Sorin. la anu si la mai mare
Recommended Posts