george99cool Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Salut! Sunt începator în ale chitarei ºi aº vrea sã îmi dați cãteva exemple de melodii pe care le pot cânta la 1 lunã dupã ce m-am apucat de electricã. O searã bunã sã aveți!
sam Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) Asta cu o luna e destul de relativa pentru ca intr-o zi puteai studia 8 ore sau 10 minute. Ce anume poti face dupa luna asta? Inainte ai mai cantat pe acustica/clasica sau electrica e prima chitara pe care pui mana? Edited November 25, 2013 by sam
george99cool Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Am cântat la acustică aproximativ 1 an până să îmi iau electrică şi de când am luat-o în fiecare zi exersez de la 30 de minute la o oră, asta depinzând de posibilitate şi de timp. Momentan mă ghidez după nişte cărţi de la Troy Sentina, care sunt destul de bune, cel puţin aşa cred
Ironside Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 La o asa intrebare, un raspuns pe masura: Cacophony - Speed Metal Symphony.
metalrau Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 uite un exemplu: imnul Romaniei. Desi nu cred ca o sa-ti iasa, daca repeti doar o ora pe zi.
george99cool Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Mulţumesc pentru răspunsuri, mai mult sau mai puţin ironice ).
sam Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) E destul de complicat sa ghiceasca cineva ce preferinte ai, daca vrei solo sau ritm, cam la ce nivel esti s.a.m.d. O luna de electrica si un an de acustica pot insemna foarte mult sau nimic. Probabil ca unele vor fi prea complexe pentru momentul asta, dar macar ai de unde alege. Din cate am observat le-a mai ciuntit youtube-ul pe ici-colo din cauza drepturilor de autor. Unde nu se specifica numele piesei in video, gasesti de obicei un link in descriere. Ar trebui sa-ti ajunga vreun an de acum incolo. Daca totusi le termini, incerca 'guitar riffs' pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=HVfh0UqvOzE Bafta! Edited November 26, 2013 by sam
george99cool Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Mulţumesc mult Sam, acum m-am apucat de smoke on the water, toată melodia. Ce mi-ai dat acolo e cel mai apropiat de nivelul meu, deja am învăţat intro-urile de la swwet child o' mine , master of puppets, beat it, crayz train, black dog, day tripper, are you gonna go my way, walk this way şi alte câteva riffuri (asta în decurs de 3 săptămâni). O seară bună!
Recommended Posts