rock_rock7 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) Hey, as avea doua intrebari: De ce ehipament am nevoie pentru repetitii cu trupa? Si ce imi recomandati? Vreau sa mentionez ca nu imi doresc sa cheltuiesc mult pe niste scule care le folosesc doar la repetitii. Edited November 18, 2013 by rock_rock7
Cognek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ba pe bune... de unde dracu veniti? Nu vreau sa fiu nesimtit da sunt... Omule... ce sa-ti raspunda frate lumea la asemenea intrebari?... De ce echipament ai nevoie pentru repetitii cu trupa?... Pai la ce canti?... Ce canti?... Unde repeti? Ce sa-ti recomande lumea daca habar n-are ce faci tu mai exact... Ba am si eu momentele mele glorioase de prostie si idiotenie de care-s mandru, evident... Da nici asa frate... Revino-ti!
fixxxer_metalhead Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 corect. da detalii mai amanuntite despre ce vrei sa faci, altfel ajungi ca si contzaranul nostru de mai sus...never go full cognek!
rock_rock7 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Pai pentru voce, 2 chitari, clape, bass si tobe. Vrea sa stiu ce imi trebuie: monitoare, mixer... si cantam gen: rock, blues, pop rock...
Cognek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ia uite cine a iesit din vizuina... pardon... palatu interzis...
puiu123 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 pentru studiu acasa ai avea nevoe de un fender g dec 30 care are tobe, bas ,,creezi muzica si inregistrezi, vezi pe youtube
Dan Damian Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Pentru voce un microfon bun (Shure SM58 sau echivalent - contraziceti-ma sa vedeti daca imi pasa ), un mixer cu amplificare si doua boxe, Pentru chitare cate un amp cu minim un difuzor de 12 inci, 15W lampa sau 50W solid-state, pentru bas un amp de minim 150W. La tobe iti trebuie minim toba mare, premier, un tom, fus, ride, un cinel, suporti pentru toate si un scaun. Clapa intra tot in mixer. Edited November 20, 2013 by 24fret
rock_rock7 Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 ce fel de mixer amplicat as putea sa cumpar pana in 800 lei? si ce model de boxe? Nu ar suna la fel de bine daca as conecta si basul si chitarile la mixer?
FiveseveN Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ce fel de mixer amplicat as putea sa cumpar pana in 800 lei? Nu ai foarte multe opțiuni: http://www.thomann.de/ro/cat.html?gf=mixere_cu_amplificare&oa=pra Nu ar suna la fel de bine daca as conecta si basul si chitarile la mixer? Ce ține de bine e subiectiv. Cert e că ți-ar trebui cu atât mai multă putere pentru a suna la fel de tare. Cu preamplificarea de rigoare da, se pot monitoriza prin același sistem ca vocea. Dar atunci acesta ar trebui să se "ocupe" și de cei 50 + 50 + 150 W pe care i-a scos 24fret din fund. Ar fi mai ieftin un sistem PA de 2-3 ori mai puternic + procesoare decât un sistem mai slab + amplificatoare individuale? Nu știu, n-am făcut calculul dar atât ar trebui să poți și tu.
Dan Damian Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) muc Edited November 21, 2013 by 24fret
Recommended Posts