www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

rock_rock7

Active Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rock_rock7

  1. Hey ce parere aveti despre http://guitarshop.ro/chitara-acustica-fender-t-bucket_p630.html ? A incercat cineva chitara asta? As vrea sa stiu daca suna bine si se merita sa o cumpar la pretul asta.
  2. Multumesc mult pentru sfaturi. Adevarul e ca nu imi prea place nici cum suna Flame-ul si m-am gandit ca mai bine imi cumpar alta. Imi trebuie una electro-acustica pentru ca o sa cant si pe scena cu ea. Si second-hand daca imi cumpar ii bine numai sa gasesc una care sa sune bine. Mi s-a zis sa-mi cumpar Ovation Celebrity CC-24 HBY . Ce parere ai?
  3. Hei! As vrea sa-mi cumpar o chitara electro-acustica mai buna. Eu am una Flame si prind destul de greu acordurile pe ea datorita distantei dintre grif si corzi. Ce chitara credeti ca ar fi mai buna? As vrea sa fie pana in 1000 lei.
  4. Hey, vreau sa imi cumpar un mixer pentru repetitii si avand in vedere ca bugetul meu nu e prea mare, m-am gandit la un mixer amplificat precum asta: Pronomic PM42U MP3 http://www.fly-music.ro/mixere-amplificate/7227-pronomic-pm42u-mp3-.html La detalii scrie ca are iesire pentru boxe la 4 Ohm in partea din spate a mixerului cu mufe Jack de 6,3mm. Si la boxele pe care vreau sa mi le cumpar scrie ca are impedanta de 8 ohmi. ( http://www.fly-music.ro/boxe-pasive/7174-mcgrey-tp-10-dj.html) Imi poate spune cineva ce inseamna si diferenta dintre 4 si 8 ohmi?
  5. ce fel de mixer amplicat as putea sa cumpar pana in 800 lei? si ce model de boxe? Nu ar suna la fel de bine daca as conecta si basul si chitarile la mixer?
  6. Pai pentru voce, 2 chitari, clape, bass si tobe. Vrea sa stiu ce imi trebuie: monitoare, mixer... si cantam gen: rock, blues, pop rock...
  7. Hey, as avea doua intrebari: De ce ehipament am nevoie pentru repetitii cu trupa? Si ce imi recomandati? Vreau sa mentionez ca nu imi doresc sa cheltuiesc mult pe niste scule care le folosesc doar la repetitii.
  8. Hey, as vrea sa imi cumpar un microfon pentru voce, ma intereseaza sa fie unul bun , si sa nu fie scump, aveti ceva idei?
  9. nu sunt trompetist! cant la chitara, am nevoie de monitor in-ear sa il folosesc pe scena pentru ca la majoritatea spectacolelor nu am monitoare de scena si nu ma aud atat de tare pe cat vreau eu
  10. Ok, am inteles ca decat sa imi iau ceva ieftin si prost mai bine imi iau scump si bun. Mi-a zis cineva ca varianta asta ar fi ok: http://www.thomann.de/ro/shure_pgx14ebeta98h_t1.htm Voi ce parere aveti?
  11. Pai atunci care? dati cateva exemple....care sa nu fie peste 800 lei
  12. Si castile astea sunt bune? http://www.fly-music.ro/casti-in-ear-urechi/5451-shure-se210.html#
  13. As vrea sa imi iau un monitor in-ear wireless: LD Systems MEI One 2. Doar ca nu stiu cat de bun e pentru chitara, cum se aude.... Pareri?
  14. si alte idei? sincer nu imi place cum suna Lag.
  15. Care ii problema daca lui/ei ii place slash?? Fiecare cu custurile lui....
  16. Hey, vreau sa-mi cumpar o chitara electro-acustica buna, cu sunet placut, vreau sa cant si pe scena cu ea . Nu prea stiu care firma ii mai buna, ceva idei?
  17. Vand husa chitara din piele naturala , are maner, iar in interior este captusita cu un burete ca protejeaza. PRET: 100 lei Cine e interesat sa lase mesaj.
  18. Hey, am nevoie de cateva melodii (jazz), ca sa cant cu trupa. Ceva idei??
  19. si acelasi gen si la fel de usoare
  20. Hey, stiti ceva solo-uri mai usoare pentru chitara electrica gen decode de la paramore?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.