Guest lp2005 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Doua tipe romance, anii 80, Metropol (Oradea) - si Polifon (nu mai stiu de unde). Amandoua Ildiko (daca nu ma insel), una canta la bass una la clape, ne-am intalnit la cateva festivaluri.
tyler durden Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 O mie de cuvinte nu fac cat 20 de poze..cu hot guitaristic chicks... N-or fi ele maestre la chitara, dar macar dau bine..cat de cat...
dalv Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 aaaaaa, ce seczi is toate mai ales cea din prima poza; micutzul din stanga care se zbate pt aer
Guest oveeh Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 cred ca femeile nu ajung la virtuozitatea barbatilor si pentru ca au mainile, degetele mai mici, mai greu cu accesul la taste departate, nu prea le ajuta. bine, si poate ca nu le intereseaza...
Cosu Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 ceva sa va cada plombele (apropo de degete subtiri)http://video.google.com/videoplay?docid=-1...=chinese+guitar
Guest pingsmile Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 de ce analizati din doua perspective..si trebuie sa si arate bine.... ?hmm daca asa se gandea si despre hendrix sau clapton...
Moisoiu Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 concluzia? fetelor le place bassul ca le tremura pasarica EXCELENT!
jules Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 threadul sexist e cateva nivele mai jos.. un link daca nu-l vedeati de nas! start running, klutz!
Guest _Theo_ Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 nu sunt misogin, nu am absolut nimic cu femelile (cu atat mai mult, cu alea care canta la chitara), dar alea postate de tyler...sunt penale.
crackk1 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Fratzii mey ... n-am mentzionat nimeni despre trupa HOLE ! Alea cre' ca sunt cele mai tari gagici , e trupa lu' Cortney Love , gagicile canta(au) ceva gen grunge ... Shi de pe meleagurile noastra imi amintesc doar de o singura trupa , SECRET , tipele erau super adevarate , una din chitariste a cantat mai recent cu AB4 ...
Moisoiu Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 courtney love este in cea de-a doua poza din post-ul lui need_weed. o recunosc dupa ...
bogdan_sandu Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Bravo mai...de formatia Secret din Romania nu aminteste nimeni? .. ai asa ceva? secret? din perioada lor de "glorie"... anii '92-93, sau asa ceva? daca da, da-mi si mie... p.s. preamp-ul meu ada a fost al cristinei, chitarista trupei secret...
bogdan_sandu Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ... si sa nu o uitam desigur pe cea mai c**oasa chitarista... Bonnie Raitt.
karpi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ia cautati si aicea http://www.indieguitarists.com/ sa vedeti ca sunt chitariste si siteul este facut de Monica Yonge cred ca e bassista Si gasiti o sumedenie de trupe si linluri la siteurile propri cu mp3 si video Iar Lita Ford e ceve super , si canta si vocal grozav .Am un DVD cu Jeff Beck in Japonia e super . Adevarul ca femeile nu au timp sa faca cariera chiar daca ar vrea , caci no sa aiba un sot acasa care asteapta sa vina din turneu si ai face de mancare , spala , creste copilul etc..si e riscul mare sa tot insisti si pana la urma nici cariera nici familie. Femeile sunt partea conservatoare prin natura , preiau totul ce-i bun si nu schimba doar mantine totul. Barbatul cu aventura noului , mereu in cautare si experimentare . Asta pe scurt. Ma ce destept sunt , OK , am auzit la niste discutii filozofico sociale ( cam asa ceva) la Radio.
Guest Baragan Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Mshell Ndegeocello, o bass-ista de exceptie. Si da, Secret rulz, bogdan am eu un cd al fetelor, tras in Italia, suna de rupe, ma uit dupa el si vorbim
vektor Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ceva sa va cada plombele (apropo de degete subtiri)http://video.google.com/videoplay?docid=-1...=chinese+guitar Whoah ! Eat your heart out, Malmsteen !
Recommended Posts