ccc Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Salut ! Doresc sa cumpar un set de cozi GIBSON SEG-LP10, pe care sa le montez pe chitara personala SCHECTER. Acest tip de corzi sunt optimizate pentru modelele Les Paul, dar pe alte chitari nu stiu cum se comporta. V-as fi recunoscator daca ma lamuriti ! Multumesc !
StratMan Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 probeaza-le si daca-ti plac, foloseste-le, daca nu, incerca altele. DE GUSTIBUS NON...SICTIRIBUS! 2
vektor Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Ej nebun ? Cum să pui coarde dă Ghibsăn pă chitară cu formă dă strat ? 4
ccc Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 (edited) Intrebare din partea unui nepriceput, de-aia va intreb. Edited October 20, 2013 by ccc
vektor Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Fara sarcasm de data asta, e perfect irelevant ce sigla au corzile [in limite rezonabile]. Incearca mai multe, vezi care iti plac. Atat. 1
'mnezău Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Acest tip de corzi sunt optimizate pentru modelele Les Paul Astea-s prostii de marketing. Ar fi fost culmea să spună că-s "optimizate" pentru Strat. Numele "Gibson" e destul de irelevant în industria corzilor. Nu am auzit prea mulţi să le folosească şi cred că or avea ei motivele lor. Dar încearcă, dacă-ţi plac, foarte bine, dacă nu, iarăşi bine, încerci altele. 1
Marquess of Orange Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 corzile Gibson sunt super ok, poti pune linistit si pe alte marci de chitara, n-are nicio legatura 1
Airhead Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Am avut un Gibson Studio achizitionat de nou care avea corzi Gibson si sunau bine. L-am schimbat apoi cu Ernie Ball si nu mi-au mai placut. Pe Ibanez imi plac cum suna, dar pe Gibson nu rezonau ca cele originale. Deci este chestie de gust. 1
ccc Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Am inteles ! O sa iau totusi un set sa pot avea si eu o parere avizata. Va multumesc tuturor ! - se poate inchide
Recommended Posts