andreyush01 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Recent am achizitonat un MXR Doubleshot Distortion SH . Cand dau mai multe medii ,inalte sau joase incepe sa tiuie :/ ....De ce ? Mentionez ca am alimentator de 18V . Care este problema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Feedback? Nu neapărat acustic, dacă e prost făcută o pedală high-gain poate apărea reacție pozitivă în interior. Poți înregistra un sample? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 ar trebui sa specifici si pt ce pozitie pt gain apare fenomenul. cu gain la minim se intampla la fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Pozitia pentru gain nu conteaza ... de exemplu daca am output mai mic , gain la max si dau mediile sau inaltele la max incepe iar tiuit ....Sau daca am gain la jumate gain potentiometrele la max si maresc output incepe tiuiul :/ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Și din comportamentul descris ai tras concluzia că gain-ul nu contează?! Din descriere pare să fie într-adevăr vorba de feedback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 :D . Exista vreo rezolvare la aceasta problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 tu ce rezolvare cauti? sa-ti spunem ce piesa sa schimbi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Nu am zis asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 cu gainul spre minim apare efectul? te-am mai intrebat odata. ai doar pedala asta si amplificatorul in rig? cand tiuie, daca micsorezi volumul din chitara, dispare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Daca am gainul spre minim trebuie sa dau toate la maxim ca sa apara efectul ....Daca il am la jumate si dau mediile si inaltele la max incepe sa apara efectul....Daca il am la maxim si am potentiometrele la 0 ....daca trec de ora 3 cu mediile incepe sa faca urat . Am doar pedala si ampul Daca tiuie si micsorez volumul la chitara acel tiuit isi schimba tonul :/ ...dar nu dispare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Problema rezolvata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Cum? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 se pare ca nu de la pedala era problema=)) cablu, chitara, chitara, sursa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Cablul =3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts