Alex Gibson Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Am incercat sa inregistrez cu interfata,cu programul adobe audition si nu pot sa cant din cauza delay-ului. Imi poate spune cineva cum sa fac? M-am saturat de fiecare data sa ma enervez.. prezicez ca am reinstalat windows-ul. Multumesc
Alex Gibson Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 am instalat.. dar tot am delay
sam Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) Eu nu lucrez cu Adobe Audition deci nu stiu sa te indrum pas cu pas dar cauta in setari si la Audio Driver sau ceva de genul selecteaza ASIO4ALL in locul placii de sunet. Poate te ajuta si asta Edited September 28, 2013 by sam
FiveseveN Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ca să înțelegi de ce are delay, vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Latency_(audio) cu interfata Care? Ce drivere folosești? Ai setat ASIO în Audition? Folosești efecte pe track-urile armate? Monitorizezi din Audition? Pre- sau post-efecte?
Alex Gibson Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Deci am pedala [procesor] si interfata Behringer UCG102 , inregistrez deobicei pe audition , am setat ASIO dar nu scoate nici un sunet si cand setez pe MMA sau cum e , are delay
alex212 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Deci am pedala [procesor] si interfata Behringer UCG102 , inregistrez deobicei pe audition , am setat ASIO dar nu scoate nici un sunet si cand setez pe MMA sau cum e , are delay Interfata ta are drivere ASIO proprietare vezi pe site-ul Behringer sau pe CD-ul cu care a venit in cutie.
Alex Gibson Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Nu merge nicicum.. tot delay. Oricum,va multumesc.
Deenman Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) instaleaza driverul placii (am avut-o si eu) exact cum zice pe site-ul oficial!. da disable la placa de sunet onboard . Seteaza in programele pe care le folosesti placa behringer, cu iesirile si intrarile necesare. Ar trebui sa ai semnal si sa mearga. LE: pentru aceasta placa nu ai nevoie de ASIO4ALL, pt ca are asio dedicat. Edited September 30, 2013 by Deenman
Recommended Posts