www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.ebay.com/itm/KORG-KAOSSILATOR-2-Dynamic-Phrase-Synthesizer-pocketsized-NEW-/151098408755

Suna tentant. Cica "Top-rated seller" 100% Positive Feedback...

Eu am mai luat de pe ebay, dar din USA, UK, China si Hong Kong, dar numai de bani putini, deci nu era o problema o teapa de 100 de lei, dar de primit am primit totusi toate produsele.

Acum mie la astia mi se pare dubios de mic pretul produsului, o cam vaga descriere si lipsa poze reale cu produsul in special in ambalajul original. Cam cat de mare e riscul de a primi altceva, sau un produs defect, sau numai o carcasa, o copie chinezeasca sau... nimic? :)

Posted

Daca ai sa te uiti la feedback-uri, ai sa vezi ca au mai cumparat cativa produsul asta de la el si i-au dat calificative foarte bune. Poti sa le dai inclus lor (cumparatorilor) un mesaj si sa-i intrebi daca sunt multumiti dar mi se pare redundant atata timp cat au spus deja asta in feedback-urile lor.

Mai mult decat atat, omul are '100% Positive feedback' la 243 de tranzactii. Ar fi chiar culmea sa fii tocmai tu primul nemultumit. Eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

Posted

Eu zic ca poti comanda linistit. Ai buyer protection pe ebay (cu paypal). Si daca primesti teapa desi extrem de putin probabil, vei primii banii inapoi in aprox o luna... A patit un prieten si a functionat, cu un produs mai scump.