alinu_tau Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 http://www.ebay.com/itm/KORG-KAOSSILATOR-2-Dynamic-Phrase-Synthesizer-pocketsized-NEW-/151098408755 Suna tentant. Cica "Top-rated seller" 100% Positive Feedback... Eu am mai luat de pe ebay, dar din USA, UK, China si Hong Kong, dar numai de bani putini, deci nu era o problema o teapa de 100 de lei, dar de primit am primit totusi toate produsele. Acum mie la astia mi se pare dubios de mic pretul produsului, o cam vaga descriere si lipsa poze reale cu produsul in special in ambalajul original. Cam cat de mare e riscul de a primi altceva, sau un produs defect, sau numai o carcasa, o copie chinezeasca sau... nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi V. Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 http://www.amazon.com/Korg-KO2-KAOSSILATOR-2/dp/B0072619I2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 http://www.amazon.co...2/dp/B0072619I2 Nu cred ca trimit aia in romania si daca ar trimite ar costa transportul in jur de 30$, asa ca mai bine mergi aici la mcmusic si il iei nou cu garantie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 (edited) El sugera ca nu stiu ce te miri atata de pret? e cam acelasi, nu vezi? Si ce teapa sa dea? au facut 200 + tranzactii reusite. Esti paranoic. Frica de greci? Edited August 11, 2013 by Deenman 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Crezi ca a obtinut acele calificative favorabile trimitand carcase goale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 Hei, intrebam si eu, n-am dat cu paru` Doar nu era sa zic "Sa ia careva prima data de la ei si apoi sa ne zica si noua cum a fost " Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Daca ai sa te uiti la feedback-uri, ai sa vezi ca au mai cumparat cativa produsul asta de la el si i-au dat calificative foarte bune. Poti sa le dai inclus lor (cumparatorilor) un mesaj si sa-i intrebi daca sunt multumiti dar mi se pare redundant atata timp cat au spus deja asta in feedback-urile lor. Mai mult decat atat, omul are '100% Positive feedback' la 243 de tranzactii. Ar fi chiar culmea sa fii tocmai tu primul nemultumit. Eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdeliriou5 Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Am adus un fender de 1000 dolari, platit in avans prin ebay usa (prin licitatie)...unde vezi 100%, nici o sansa sa ai probleme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zan Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Eu zic ca poti comanda linistit. Ai buyer protection pe ebay (cu paypal). Si daca primesti teapa desi extrem de putin probabil, vei primii banii inapoi in aprox o luna... A patit un prieten si a functionat, cu un produs mai scump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Ok, va multumesc de raspunsuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts