mickeyG Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Am decis ca imi trebuie niste cabluri mai bune, si am nevoie de niste recomandari. De unde iau din Bucuresti niste cabluri bune (adica ceva peste Proel, dar nici chiar d'alea de 30 euro metrul). Imi trebuie atat cabluri de instrument (3m) cat si patch cables (cabluri pt pedalutze). Help pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 cred k cea mai buna varianta e sa iti comanzi din afara de pe net, sau dak nu, ia-ti niste cabluri fender mai rasarite. mi se pare k sunt mai bune dekt proel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 (edited) ideea e ca n-am chef sa ma mai complic cu adusul de afara, de aia am si zis din Bucuresti. thx anyway Edited October 28, 2006 by mickeyG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 ideea e ca n-am chef sa ma mai complic cu adusul de afara, de aia am si zis din Bucuresti. thx anyway cordial sunt OK. Au la Senia. Poate mai sunt si prin alte parti alte cabluri rasarite dar eu nu stiu de ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Parca au si Monster Cable pe la Muzica la unii cu Pro Audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Pe la ce bani au Monster Cable, ai idee? Oricum eu vreau sa imi iau Laboga cand oi da de niste bani (cand o veni bursa adica...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tormentor Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Eu imi fac propriile cabluri de instrument. Pot sa fac si pentru altii la preturi mai mici decat proel si folosing cabluri si mufe de o calitate superioara. Daca va intereseaza dati-mi un Personal Message. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Cablurile Cordial de la Senia sint f OK. Azi am trecut si pe la Grosmann si are niste cabluri mai serioase, arata f profi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 la senia au si cabluri pedala-pedala (de alea scurte si cu 2 jackuri in L)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 hmm, sper sa nu o ia nimeni ca pe reclama, dar tot Grosmann a adus acum seturi de 5 cabluri de pedala, parca la vreo 500 mii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 offtopic voi cand spuneti Bucale...la ce va referiti? Bucuresti cumva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 offtopic voi cand spuneti Bucale...la ce va referiti? Bucuresti cumva? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 semiofftopic: de ce unele cabluri sunt spiralate? care'i faza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Sa nu iei de la Muzica. Mie mi s-a facut unul bucatele. I-a cazut capul apoi s-a dus cu totul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 un inginer de sunet cu multi ani de experienta in spate mi-a spus ca printre cele 10.000 de modele de cabluri pe care le-a testat de-a lungul vietii ... cablul FENDER ElectroVolt i s-a parut cel mai bun ! Bineinteles in afara de LABOGA care a aparut de curand ! Voi ce parere aveti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Iti recomand Cordial cu Neutrik Fac toti banii sau Fender. Primul la Senia celalalt la Proguitar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 un inginer de sunet cu multi ani de experienta in spate mi-a spus ca printre cele 10.000 de modele de cabluri pe care le-a testat de-a lungul vietii ... cablul FENDER ElectroVolt i s-a parut cel mai bun ! Bineinteles in afara de LABOGA care a aparut de curand ! Voi ce parere aveti ? zi si mie cine e ala,si unde e inginer de sunet,pe un santier cumva? Fender Electro volt a fost intr=adevar unul foarte bun pana prin 96,pe atunci era facut la Spectraflex,dupa aia evident a fost fabricat in China,si e la fel de prost ca celelalte.Am avut o experienta proasta cu Cordial,desi mi l=au laudat multi,iar spec sheet-ul era super OK.mi-am luat zilele astea cabluri noi de microfon,am mers tot pe Cordial,si sunt super nemultumit,oricum mult mai bine ca Proel. Din pacate am fost impotent in a aduce cablurile GeorgeL,deoarece constructia mi-a mancat toti banii si toata energia sper ca in Ianuarie o sa reusesc sa aduc,macar pntru ca tre sa imi cablez studioul. Acuma reclama:in transportul urmator de Epiphone,adica aprox.o saptamana,am pus sa imi trimita niste cabluri Ernie Ball,atat de 6 m cat si de 3,5,dar si de pedala.nu stiu cat de bune sunt,nu le-am incercat,dar imediat ce vin,voi da de stire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 s-ar fi putut sa se refere la cele facute la Spectraflex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 la senia au si cabluri pedala-pedala (de alea scurte si cu 2 jackuri in L)? La ProGuitar au Fender Electrovolt, dar is scumpe rau (23 RON bucata). In plus, daca vreti mufe Neutrik si alte brand-uri mai profi plus tot felul de conectica, stiu eu un loc unde au, in afara de Senia (unde mie personal nu prea imi place sa fac cumparaturi). Magazinul se numeste Charma Conect si se afla pe Bd. Eroilor nr. 5 (dupa intersectia Bd. Eroilor cu Bd. Eroilor Sanitari, spre Academia Militara, la vreo 50 de m, pe partea stanga). Au si cabluri dar nu cu mufe. Si au si site, dar e cam saracut. http://www.charma.ro/?trloc=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts