Guest eintz Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 CE ziceti de Epiphone Les Paul Slash Signature? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Ai putea sa incetezi? te faci de ras. Sunt mai mult decat sigur ca au fost puse deja intrebarile astea inutile, fie aici pe rgc in arhiva sau pe forumuri inafara. 95% din cine se apuca de chitara se apuca sa cante slash sau metallica, abia dupa niste experienta /cunostinte acumulate trec peste momentul asta pueril (eu asa il consider). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamwels Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Gibson e mai şmecher. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 'mnezău are dreptate, Gibson se aude ţavă. Sună ţavă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock7 Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Care ii problema daca lui/ei ii place slash?? Fiecare cu custurile lui.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 yeeey, prilej de panarama pe forum! trollati, ostasii mei! fara mila! ........... ahm, chitara se vinde mai mult datorita semnaturii, nu c-o face si-o drege cine stie ce chestii mult mai speciale ca un LP standard. ca sa nu-ti iei mistouri din orice directie pe forum, mai bine cauti review-uri pe net, (gen ultimate-guitar.com), vezi ce zice lumea, cauti recenzii pe youtube, vezi ce scule folosesc aia, compari cu ce scule ai tu deja (in caz ca vrei sa scoti un anume ton din ea), si tot asa. documenteaza-te singur inainte sa intrebi, ca asta asteptam, un motiv sa ne bagam in seama si noi cu mistouri nasoale 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Dincolo de panarama, din ce stiu eu, modelul "Slash" nu mai e pe piata de ceva timp. Ca diferente fata de un "Standard", varianta signature are condensatori Orange Drop, dozele sunt Alnico 2 pro (pe care le foloseste si Slash). Cheitele sunt in genul Kluson (dar destul de slabe, in comparatie cu groverele). O alta chestie importanta ar fi ca varianta signature are long tenon neck ( http://www.mylespaul.com/forums/members/rubberman-albums-epiphone-mij-1999-standard-picture7128-long-tenon-neck.jpg ). Restul diferentelor sunt cosmetice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts