www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pareri Lag Tramontane T200D


Vlad :)
 Share

Recommended Posts

Salut !

 

Ce parere aveti de LAG Tramontane T200D ? Isi merita banii, sau ma orientez spre altceva ? Mai am in plan un Ibanez ac240-opn si takamine g406s, sunt curios de lag datorita lemnului de trandafir indonezian care suna mai bine decat palisandru.. deci din cele trei ce ma sfatuti sa cumpar, tin sa precizez ca urmaresc un ton cald si echilibrat .

Link to comment
Share on other sites

Acel ''lemn de trandafir indonezian''(lemn de trandafir=palisandru) este folosit doar la headstock si fretboard nu are treaba cu sunetul cu cat are treaba pretul si costurile de transport,ia doua chitari identice,una cu fretboard de palisandru si alta cu palisandru indonezian(lemn de trandafir =palisandru) si daca poti face o diferenta notabila de sunet,eu ma.................nvm.

L.E. imi poti da un exemplu '' sunt curios de lag datorita lemnului de trandafir indonezian care suna mai bine decat palisandru'',unde ai testat tu asa ceva de stii ca suna mai bine?

Edited by the outsider
Link to comment
Share on other sites

Nu stiu de celelalte doua ce sa zic, pentru ca nu am cantat pe ele. In schimb, pe Lag am cantat si mi-a placut al dracului de tare.

De fapt, am cantat pe toate modelele dreadnought de la Lag, incepand cu T66D si terminand cu T400D. Pot sa iti zic ca toate erau foarte ok. T66 nu m-a dat pe spate, dar pentru banii ei era ok. In schimb, de la T100 toate m-au impresionat. T100, T200 si T300 suna ceva mai "warm" (ca sa folosesc un termen "universal"), in schimb, T400 suna mai bright. Bine, primele 3 au top din cedru, ultima din molid, e normal.

Oricum, ca sa nu o mai lalai, dintre toate alea T200 mi s-a parut o chitara foarte foarte misto, care ofera mult in comparatie cu pretul.

Link to comment
Share on other sites

T200D este cea mai buna in raport pret/calitate dupa parea mea, dupa cum spune Radu Burcea. Diferenta intre T100 si T200 se simte mult si din cauza stratului de lac, la T100 fiind mult mai gros, ceea ce ii da un bass pufos, T200 fiind mult mai bine echilibrata ca sunet si dinamica. T300 nu mi se pare foarte diferit, chiar daca are lateralele si spatele din palisandru, dar in comparatie cu Ibanez sau Takamine, prefer oricand Lag pentru ca mi se pare potrivita pentru mai multe stiluri si este foarte confortabila.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.