dass101 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Incepind cu 1 noiembrie 2006 trupa Voodoo pleaca intr-un turneu in care va avea onoarea sa cinte in deschiderea celor de la Iris. Datele turneului sint: 01.11.2006 - Constanta 02.11.2006 - Galati 04.11.2006 - Suceava 05.11.2006 - Botosani 06.11.2006 - Bistrita 07.11.2006 - Oradea 08.11.2006 - Satu Mare 09.11.2006 - Ploiesti 11.11.2006 - Alba Iulia Turneul Iris continua cu urmatoarele date, din pacate motive obiective ne impiedica sa fim si in aceste orase alaturi de ei. 23.11.2006 - Cluj-Napoca 24.11.2006 - Turnu Severin 25.11.2006 - Resita 27.11.2006 - Timisoara 28.11.2006 - Santnicolau Mare 29.11.2006 - Sibiu 30.11.2006 - Deva Va asteptam la aceste concerte, va voi tine la curent cu orice informatii mai apar.
Guest _Theo_ Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 si care ar fi problema? oricum imi palc voodoo...m-a imprsionat forte tare vocalu la concertu de deschidere al clubului "el comandante"...f.f. coios. dass, poate stam la o bere ceva daca fac rost de bani. numa bine si succes!
cearny Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Bine ca va prind totusi duminica in Bucuresti, caci vad ca n-apare pe 'harta' Abia astept sa aud chitara noua live! Aviz amatorilor: daca prind cu trolling, se lasa cu warn-uri si asa mai departe (read - suspend, etc).
Guest _Theo_ Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 scuze ca indraznesc...cat e pretul biletului?
Matei Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Bine ca va prind totusi duminica in Bucuresti, caci vad ca n-apare pe 'harta' Abia astept sa aud chitara noua live! Aviz amatorilor: daca prind cu trolling, se lasa cu warn-uri si asa mai departe (read - suspend, etc). Adik n-am voi sa vin in trolling la concert sau care-i faza...ca suna urat cuvantu asta.
dass101 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 (edited) 1. Din cite stiu pretul biletelor va fi de 200 mii. 2. Orice discutii despre cum a ajuns trupa Voodoo sa cinte in deschidere la Iris sau despre relatiile de rudenie ale unor membri ai acestor trupe as dori sa le purtam in alta parte. Contez pe sprijinul administratiei in acest sens si 3. Cearny, concertul de duminica nu e in deschidere la Iris, e chiar la concurenta Edited October 26, 2006 by dass101
Elethan Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Bravo baieti.Oricum sunteti niste oameni foarte de treaba, si muzicieni foarte buni pe deasupra si chiar meritati sa faceti parte din turneul acesta, indiferent de ce vor zice "gurile rele".Poate apuc sa ajung si eu duminica (parca atunci era nu?)
Matei Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Multumesc frumos pentru link-ul din care am aflat si eu ce inseamna trolling. Oricum cred ca exista si termeni in romana...nu trebuie neaparat sa folosim romenegleza. Dupa cum se supara unii cand pomenesc de gradul de rudenie intre unii membrii ai celor 2 formatii probabil ca am dreptate pe undeva. Btw...nu am nimic cu trupa voodoo...suna chiar bine...dar mi s-a parut dubioasa (in sensul bun al cuvantului) asocierea dintre cele 2 formatii.
Guest seraphx Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Btw...nu am nimic cu trupa voodoo...suna chiar bine...dar mi s-a parut dubioasa (in sensul bun al cuvantului) asocierea dintre cele 2 formatii. La urma urmei e ceva normal ce se intampla si e ocazie extraordinara pentru trupa sa capete experienta scenica , congrats baieti , poate vin si eu duminica , acu depinde de timp si $
dass101 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Matei, nu se supara nimeni. Nu sintem atit de ipocriti. Bineinteles ca asa am ajuns sa cintam in acest turneu, dar cred ca pentru toti cei care ne-au vazut pina acum (btw, ai fost la vreun concert de-al nostru?) e foarte clar ca valoarea noastra a cintarit cel putin la fel de mult.
Matei Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Matei, nu se supara nimeni. Nu sintem atit de ipocriti. Bineinteles ca asa am ajuns sa cintam in acest turneu, dar cred ca pentru toti cei care ne-au vazut pina acum (btw, ai fost la vreun concert de-al nostru?) e foarte clar ca valoarea noastra a cintarit cel putin la fel de mult. Yeap..am fost...la un concert in care ati cantat alaturi de buricul pamantului parca. De aia am si scris ca nu suna rau trupa.
marcel Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Bine ca va prind totusi duminica in Bucuresti, caci vad ca n-apare pe 'harta' Abia astept sa aud chitara noua live! Aviz amatorilor: daca prind cu trolling, se lasa cu warn-uri si asa mai departe (read - suspend, etc). aici vroiam eu sa postez...deci...inchipuiti-va ce pot sa zic: ****** ** *** ****** ****... **** **** ****** *** ***** ** ** * ****... ***** ***** ***** *** *** ****... **** **** *** ** **** ***** *****...
Doctor X Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 aici vroiam eu sa postez...deci...inchipuiti-va ce pot sa zic: ****** ** *** ****** ****... **** **** ****** *** ***** ** ** * ****... ***** ***** ***** *** *** ****... **** **** *** ** **** ***** *****... Vad ca se incheie cu . Deci e de bine. @dass: tre' sa ajung si eu la un concert de-al vostru odata si-odata.
Geiger Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Pai da.. fireste.. se putea sa nu va descopere lumea? Mult succes!
Guest CoolRock Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Matei, nu se supara nimeni. Nu sintem atit de ipocriti. Bineinteles ca asa am ajuns sa cintam in acest turneu, dar cred ca pentru toti cei care ne-au vazut pina acum (btw, ai fost la vreun concert de-al nostru?) e foarte clar ca valoarea noastra a cintarit cel putin la fel de mult. RESPEKT trupa VOODOO !!!! La RESITA au cantat super misto si sper sa nu ne ocoleasca in acest turneu (mai ales ca au deja fani acolo). RESPEKT &ROCK ON !!!
Pava Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 bravo lor, eu daca eram ruda cu Minculescu il luam si pe el in turneu..
Guest tudor. Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 foarte tare...felicitari si eu am ajuns la cateva concerte la care ati cantat si voi mi-ati lasat o impresie foarte buna bafta in turneu
Guest kIRIS Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 si ce daca sunt sau nu relatii de rudenie intre cele 2 trupe? ce daca eram fiica lui james hatfield aveam si voce? VOODOO are drumul lui si se indreapta spre culmi. Sunt tari in ceea ce fac, asa ca shut the f**k up!(asta e adresata celor care nu pot sa doarma noaptea de cine cu cine e ruda) VOODOO
Recommended Posts