Guest Vladut Iuian Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Buna,m-am apucat de chitara acum aprox. un an.Stiu majoritatea acordueilor,dar nu inteleg deloc tabulaturile.Imi poate cineva explica va rog frumos cum se citesc?Multumesc anticipat!
CosminStefan Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 http://lmgtfy.com/?q=how+to+read+guitar+tabs 1
Airhead Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 in principiu sunt corzile si nr. fretului unde este nota care tb cantata.
Borsec Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 in locul tau nu mi-as mai bate capul cu taburi/chorduri luate de pe net. te ajuta sa inveti anumite piese, sau pasaje mai delicate din piese, dar cred ca e mai bine fara. Ti-o zic ca unu care avea zeci de pagini printate cu taburi, si aveam mari probleme in a le retine pe dinafara ... I 3
Deenman Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 in locul tau nu mi-as mai bate capul cu taburi/chorduri luate de pe net. te ajuta sa inveti anumite piese, sau pasaje mai delicate din piese, dar cred ca e mai bine fara. Ti-o zic ca unu care avea zeci de pagini printate cu taburi, si aveam mari probleme in a le retine pe dinafara ... I Am observat ca ai o tangenta cu muzica, si cand cere cineva tab ii faci armonia/acordurile doar din ascultat. Da-ne si tu un sfat despre ce ar trebui parcurs groso-modo in faza incipienta.
Borsec Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) Am observat ca ai o tangenta cu muzica, si cand cere cineva tab ii faci armonia/acordurile doar din ascultat. Da-ne si tu un sfat despre ce ar trebui parcurs groso-modo in faza incipienta. "Am observat ca ai o tangenta cu muzica ..." - e mult spus, as vrea eu Pai in cazul meu problema e simpla, eu voiam doar sa invat cum se "scot negativele" de la anumite piese, sa pot canta piesele preferate. Sictirit de metode furate de pe net si de taburi complicate, am stans niste bani si am apelat la un pianist sa ma invete treaba asta. L-am rugat sa ma invete exact ce vreau, fara vrajeala multa, si in 4-5 sedinte m-a invatat bazele , sa pot scoate armonii de la piese simple. Cam asta e... Sunt chestii care nu poti sa le inveti singur, sau e mult mai eficient sa platesti un tip mai priceput sa te invete. Edited July 17, 2013 by Borsec
Dragos_007 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu manualul lui Ferdinando Carulli in format pdf ?Multumesc.
Recommended Posts