Guest Cristian Banuta Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Caut basist pentru formatie de groove( pantera+lamb of god ) si hardcore ( hatebreed) ! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe Facebook : https://www.facebook...istibanutaslr51 sau pe la telefo 0753 223 223 sau 0735 325 102 ma scuzati pentru greselile din postul anterior !!!
Zippy Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 bsist,bassar si acum basit?Of of ce ti-e si cu muzica asta..
BlocK Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 As fi interesat, dar eu cant la bass si nu sunt bășit. Te rog sa ma cauti cand stii limba romana, ai PM-ul ca modalitate de contact.
Guest Cristian Banuta Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 (edited) dis - cri - mi - na - re nu e discriminare frate si doar o cerinta ( din punct de vedere psihologic , adica vreau sa zic ca daca am membrii mai apropiati de varsta fiecaruia o sa fie un echilibru de mentalitate si o alta astmosfera ) Ce ti-e si cu basitii astia am nevoie de membrii , ce e asa de greu de inteles bsist,bassar si acum basit?Of of ce ti-e si cu muzica asta.. acum a gresit si omul odata si imi sare in cap toata lumea :/ repeta ce ti-am scris in topicul anterior repet ... eram trezit de 10 minute si nu imi bausem cafeaua ! Edited June 25, 2013 by Cristian Banuta
Recommended Posts