www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Photocide

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Photocide

  1. Vand chitara electrica LAG Arkane A500 in stare foarte buna (bonus: strap, husa si o pedala Boss Distortion DS1). Chitara am luat-o anul trecut cu 4300 ron de la Muzica Store si o dau cu 3300 ron, negociabil. A fost mereu ingrijita, lustruita frecvent, tratata ca o diva, cu exceptia unei mici sgarieturi pe head stock... si divele isi mai iau palme uneori… (habar n-am cand/unde s-a sgariat, dar abia se observa). Este dotata cu… errr… il las pe Rob Chappers sa va spuna mai bine: Despre asta e vorba mai exact:
  2. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Asa cum scrie in titlul topicului, vand cele doua pedale (Rocktron Silver Dragon Distortion, respectiv BOSS DS-1) la pret de 300 RON. Pedalele sunt in stare foarte buna, functioneaza perfect si n-am avut probleme cu ele de la bun inceput :-)
  3. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator Peavey Vypyr 75 watt, in stare foarte buna, cu 550 ron! Amplificatorul n-a fost niciodata scos din casa si n-am avut deloc probleme cu el.
  4. Salut, pana acum am gasit un chitarist care si mixeaza. Inca mai cautam membri, daca e, lasa-mi un nr. in privat si vorbim :-D
  5. Se poate inchide topic-ul, am updatat anuntul si-am mai adaugat la el: http://forums.rgc.ro/topic/88784-oferta-bomb-chitara-amp/
  6. Nu. L-am luat fara, pentru ca initial ma gandeam sa fac un pedalboard, plus ca n-aveam nici destui bani in perioada respectiva cand l-am cumparat. Las amplificatorul la 850 RON pana pe 9 august!
  7. Desigur, lasa-mi in privat un nr. de telefon, te rog. Thanks! :-)
  8. This topic title made my day XD LOLOLOLOLOL
  9. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724600491 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator Peavey Vypyr de 75 w, in stare foarte buna, ingrijit, 1000 RON.
  10. Da, dar totusi cand vad copii mici de 8-9 ani care fac deja chitara de 2-3 ani, intru in depresie ca sa spun asa... nici nu-mi imaginez cum vor fi ei la 21 de ani. Dar dupa cum spune si un citat foarte interesant "Competitia e pentru cai, nu pentru artisti" gasesc o motivatie si de-asta am de gand sa ma tin de treaba si se vor vedea rezultate. E uimitor si-atunci cand te loveste inspiratia asa random si iese ceva Whoa O_o si asta e inca o motivatie pentru mine :-)
  11. Desigur :-) , , , , , , .Ceea ce mi-a schimbat mie drastic gusturile in materie de muzica si nu numai, a inceput cu acest album a lui Celldweller, "Wish Upon A Blackstar" ( http://www.youtube.com/watch?v=Zm3wMB0KjQ4 ), sunt maniac dupa efecte, iar ceea ce e in albumul asta m-a schimbat complet si sunt foarte motivat sa infiintez o trupa de genu' :-)
  12. Salutare, ma numesc Andrei, am 21 de ani, sunt din Bucuresti si caut dupa cum mentioneaza topicul, sa infiintez o trupa electronic-rock/industrial/dubstep/rock-alternativ. Influentele mele sunt Celldweller (idolul meu de altfel), Blue Stahli, Fireal, Nine Lashes, My Darkest Days, Papa Roach. Cant la chitara de ceva vreme (m-am apucat de la 18 ani.. I know.. destul de tarziu, si am inceput sa lucrez mai serios cam pe la 19 ani si am si ceva experienta cu doua trupe), iar la pian am inceput de mic (de la 5 la 10 ani, pe urma pauza pana la vreo 17-18 ani, cu toate ca am mai exersat din cand in cand), iar pana azi mi-am recapatat un oarecare skill, dar nu mai cant clasicisme, ci m-am axat mai mult pe clape, sintetizator mai exact (mi-am luat de curand un Korg MS 2000 si deja am inceput sa lucrez la piese proprii). Singurul meu regret este ca nu m-am tinut de mic de pian si ca nu m-am apucat de mic de chitara. Creativitate am, prind destul de repede si chiar sunt motivat sa am o trupa de genu'. Ideea e ca as vrea sa cant ceva catchy, sa prinda la public, nimic foarte complicat like progressive metal, dar nici chestii banale. Tin sa mentionez ca ador efectele si tot ce tine de modern si sper cel mai mult la o chimie cu niste muzicieni intelegatori, prietenosi si motivati sa se tina de treaba. Va multumesc! :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.