www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Photocide

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

2107 profile views

Photocide's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Vand chitara electrica LAG Arkane A500 in stare foarte buna (bonus: strap, husa si o pedala Boss Distortion DS1). Chitara am luat-o anul trecut cu 4300 ron de la Muzica Store si o dau cu 3300 ron, negociabil. A fost mereu ingrijita, lustruita frecvent, tratata ca o diva, cu exceptia unei mici sgarieturi pe head stock... si divele isi mai iau palme uneori… (habar n-am cand/unde s-a sgariat, dar abia se observa). Este dotata cu… errr… il las pe Rob Chappers sa va spuna mai bine: Despre asta e vorba mai exact:
  2. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Asa cum scrie in titlul topicului, vand cele doua pedale (Rocktron Silver Dragon Distortion, respectiv BOSS DS-1) la pret de 300 RON. Pedalele sunt in stare foarte buna, functioneaza perfect si n-am avut probleme cu ele de la bun inceput :-)
  3. Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator Peavey Vypyr 75 watt, in stare foarte buna, cu 550 ron! Amplificatorul n-a fost niciodata scos din casa si n-am avut deloc probleme cu el.
  4. Salut, pana acum am gasit un chitarist care si mixeaza. Inca mai cautam membri, daca e, lasa-mi un nr. in privat si vorbim :-D
  5. Se poate inchide topic-ul, am updatat anuntul si-am mai adaugat la el: http://forums.rgc.ro/topic/88784-oferta-bomb-chitara-amp/
  6. Nu. L-am luat fara, pentru ca initial ma gandeam sa fac un pedalboard, plus ca n-aveam nici destui bani in perioada respectiva cand l-am cumparat. Las amplificatorul la 850 RON pana pe 9 august!
  7. Desigur, lasa-mi in privat un nr. de telefon, te rog. Thanks! :-)
  8. This topic title made my day XD LOLOLOLOLOL
  9. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724600491 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator Peavey Vypyr de 75 w, in stare foarte buna, ingrijit, 1000 RON.
  10. Da, dar totusi cand vad copii mici de 8-9 ani care fac deja chitara de 2-3 ani, intru in depresie ca sa spun asa... nici nu-mi imaginez cum vor fi ei la 21 de ani. Dar dupa cum spune si un citat foarte interesant "Competitia e pentru cai, nu pentru artisti" gasesc o motivatie si de-asta am de gand sa ma tin de treaba si se vor vedea rezultate. E uimitor si-atunci cand te loveste inspiratia asa random si iese ceva Whoa O_o si asta e inca o motivatie pentru mine :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.