Guest Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sunt o gramda de tehnici de compozitie pe care le invetzi la conservator. Ce manuale folosesc oamenii aia???? Ma intereseaza ff mult si nu o sa ma duc curand la conservator sa studiez asa ceva(peste 8 ani poate).
StratMan Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 sa inteleg ca mai ai de terminat generala si liceul?
EADGBE Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Nu prea am inteles la ce te referi... ...te referi cumva la cum compui o piesa de la cap la coada??? si ce legatura are conservatorul cu asta???
rynn Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 daca te referi la "de ce se pune un Am6 si cand este nevoie de Am6..." vezi ca sunt niste studii de armonie , si pe net si de cumparat.
dgeekoo Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cuvintele cheie sunt: - armonie - contrapunct Cauta niste manuale care sa-ti prezinte baza acestor doua teorii: in principal este vorba de a gandi o compozitie pe verticala (armonic, cate note se aud la un moment dat si relatia intre ele) si pe orizonatala (cum se intretes melodic diferitele "voci") si aici ajungem la ceea ce trebuia mentionat in primul rand: melodia Asta tine de imaginatie, talent de compozitor, dar si de cultura (sau background cum zice profesoru') dar nu neaparat in sensul de "educatie" ci mai degraba ce ai facut, ascultat, trait pana acum. Pentru rock si pop in general nu este de neglijat mesajul vocal, adica textul. Ai ceva de spus si de transmis? Muzica instrumentala este mai putin "populara", deci mai putin ascultata si inteleasa.
Guest Ender_Eugen Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Sunt o gramda de tehnici de compozitie pe care le invetzi la conservator. Ce manuale folosesc oamenii aia????Ma intereseaza ff mult si nu o sa ma duc curand la conservator sa studiez asa ceva(peste 8 ani poate). ne intalnim sa iti dau manuale, le tragi la xerox si le returnezi daca vrei.
Guest MrJackson Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ne intalnim sa iti dau manuale, le tragi la xerox si le returnezi daca vrei. Vreau eu...
matei90 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ne intalnim sa iti dau manuale, le tragi la xerox si le returnezi daca vrei. vreau si yo manualele alea :)
hades Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 oh clar !!! vreau si eu - dar cu ocazia asta trebuie sa cinstim macar cu o bere pe la o terasa pe cel ce ni le ofera imprumut
Guest Ender_Eugen Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 le-am dat spre xerox-are, le iau si iar le dau:)
Guest domnul Rig Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 pdf-urile sunt in legalitate? Eh de-acuma ce mai conteaza. Multumim frumos!
hades Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 rog mail pentru ca nu merge downlodate la mine nush dc lyon_26_2 Yah mess sau PM multumesc !
Guest Ender_Eugen Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Eh de-acuma ce mai conteaza. Multumim frumos! cu placere. conteaza ca nu am inteles intrebarea... are vre-un subinteles?
Guest domnul Rig Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 conteaza ca nu am inteles intrebarea... are vre-un subinteles? Well... nu e legal ce ai facut - adica sa distribui un material cu copyright pe internet. Probabil o sa-ti fie editat postul de unul din moderatorii nostri vigilenti.
Guest Ender_Eugen Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Well... nu e legal ce ai facut - adica sa distribui un material cu copyright pe internet. Probabil o sa-ti fie editat postul de unul din moderatorii nostri vigilenti. nu e copyright... e un material la care au acces titi studentii facultatii de muzica spiru haret. GRATIS...
hades Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 asta e scoatere de ochi ! dupa ce omul da carte, posteaza aici, trimite pe mess (mie in special) dupa toate astea vin comentari - poi.. nu treuia.. de ce nu ati zis inainte sa trimita? Oricum, multumim Eugen pt material ! mie cel putin sa imi foloseasca
matei90 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 @ Addicted to Steiner : ms mult pt carti meriti q siguranta o bere pt asta :)
Huffer. Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=9410 Ahem? Acelasi lucru?
Guest Ender_Eugen Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=9410Ahem? Acelasi lucru? am vazut thread-ul asta si m-am gandit sa postez . ca nu am stat sa ma uit daca mai exista inca unul cu acelasi subiect... ma rog... sa posteze gagiu' ala ca eu nu o mai fac daca faci e rau, daca nu faci e rau... **** (nu e cuvant obscen, este un oras in croatia )
Huffer. Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 am vazut thread-ul asta si m-am gandit sa postez . ca nu am stat sa ma uit daca mai exista inca unul cu acelasi subiect... ma rog...sa posteze gagiu' ala ca eu nu o mai fac daca faci e rau, daca nu faci e rau... **** (nu e cuvant obscen, este un oras in croatia ) Nu tu ai facut topicul asta nu? Atunci e vina lor daca vor materiale dar nu citesc nici macar topicurile sticky pe care scrie mare "Materiale si explicatii"
karpi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 in ultima perioada a aparut internetul , pe internet a aparut "wikipedia " . Google ,alexa Toolbar si inca o sumedenie de "motoare de cautare " ptr cei ce nu cunosc inca... http://images.google.ro/images?q=musical+t...art=36&sa=N cauta pe aici si gasesti sute de site-uri si link-uri. http://images.google.ro/images?svnum=10&am...cal+composition sau http://images.google.ro/images?svnum=10&am...83utare+Imagini http://images.google.ro/images?svnum=10&am...83utare+Imagini studiezii toate acestea si ................
Guest Ender_Eugen Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ce bine ar fi daca s-ar inchide acest topic... vad ca ma ofer sa va ajut si unii cred ca tot nu am facut bine. Multumesc pt atentia acordata!
Recommended Posts