bure_73 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Echipa ''Auxiliara'' VIO TUBE AMP sub indrumarea directa a Tov. Viorel planuieste constructia unui multiefect de rack care se va baza pe urmatorele efecte : tubescreamer ts 808 , boss ds1 kelley mod , proco rat si bb preamp de la exotic . Este o idee mai veche de a mea de a avea posibilitatea de a putea '' boost-a'' amp-urile cat mai compacta ,si practica zic eu chiar daca este putin mai incomoda in sesnsul ca este mai greu de carat la concerte dar .... asta e . Bine ideea este ca in viitor sa costruiesc un rack complet ( ma roade rau ) format din acest multi-efect( sau multi boost-er)urmat de un preu pe lampa urmat de un reverb/delay/chorus/ si o putere 20/20 dar.... sa vedem Asteptam CRITICILE (sunt convins ca vor fi multe) si sugestiile voastre O zi buna Decebal Robescu VIO TUBE AMP TEAM 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Super! Ma bucur ca cineva materializeaza o idee la care si eu am aspirat intr-o vreme, dar am renuntat Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Nu e nimic de comentat . E o idee foarte buna , va urez mult succes si vreau poze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 (edited) Doresc succes "auxiliarilor"-divizia semiconductori de la Casa Pionierilor si Soimilor Patriei ,daca nu iese bine ... va dau afara!!!! Un pont,sa folositi 4 surse stabilizate de 9V,separate galvanic,stie ce are de facut "lunganul" Virge Edited May 14, 2013 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 (edited) Genial! Am cate va intrebari: Presupuc ca vor putea fi actionate de jos cu ajutorul unui footswitch, nu? (acum am vadut ca are iesire pe spate ) Cand "apare" unul de efecte (chorus, flanger, phaser, reverb, delay)? Se vor putea comanda multi-efecte dupa specificatiile cumparatorului (tipul efectului si numarul lor) sau asta este un proiect unicat? Edited May 14, 2013 by ValeChitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 In principiu o sa fie cam unicat pt ca este cam scump , dar cine stie doar ''capo di tutti capi" poate decide daca se vor mai face si altele Da vor putea fi actionate si prin footswitch , Ma iar unul de efecte( chorus/reverb/delay) nu cred ca vom face adica nu cred ca este rentabil dar cine stie... eu cel putin prefer unul digital Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Genial! Am cate va intrebari: Presupuc ca vor putea fi actionate de jos cu ajutorul unui footswitch, nu? Cand "apare" unul de efecte (chorus, flanger, phaser, reverb, delay)? Se vor putea comanda multi-efecte dupa specificatiile cumparatorului (tipul efectului si numarul lor) sau asta este un proiect unicat? Vale,oamenii au luat o boala de la mine,ce viseaza noaptea vor sa faca ziua,poti sa vorbesti cu ei,eu nu am treaba cu nebuniile lor,eu doar ii consiliez pe partea tehnica,si...mai pot "fura" de la mine piese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Mai vin eu cu o idee traznita, ar fi fain sa faci un multi efect bazat pe module, cam ca seria mts de la randall, dar acolo e vorba de preampuri. https://www.google.ro/search?q=randall+mts&oe=UTF-8&hl=ro&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=N8aYUeeAB8KStAaumIGgCw&biw=768&bih=928&sei=OcaYUbvwMcSFtAb-3oCIBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted May 19, 2013 Author Share Posted May 19, 2013 Ar fi fain, este ok ideea doar ca o sa fie cam scump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierre Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Mie imi place ideea. As adauga un control foarte usor prin MIDI si ar fi perfect. Prin control prin MIDI ma gandesc : - Bypass global - ON/OFF pentru fiecare effect totul via niste CC-uri. Fara preset-uri sau nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Am discutat ideea cu Vio mai demult este o alternativa de luat in calcul sa vedem deocamdata asteptam cutia + fetele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts