Les Paul 1960 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 M-am decis ce amplificator sa imi iau, dar exista o problema, acesta nu se mai fabrica in varianta reisue care difera putin fata de cea originala, iar pe site-urile specializate, pretul este foarte mare si nu prea mai vinde nimeni asa ceva. Intrebarea mea este daca exista pe piata o copie 1:1 dupa acest amplificator sau daca exista o copie chiar de putere mai mica, eventual cu fx loop? Ii rog sa raspunda doar pe cei care au un raspuns la aceasta intrebare si va rog fara glume proaste/off-topic. Asta este jucaria: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 (edited) cit esti dispus sa platesti pentru o clona 1/1 ? +FX loop,amp varianta custom,construit cu toate piesele originale Edited April 21, 2013 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 cit esti dispus sa platesti pentru o clona 1/1 ? +FX loop,amp varianta custom,construit cu toate piesele originale corecta intrebarea ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Poti sa imi lasi un mesj cu un pret estimativ pe PM. cit esti dispus sa platesti pentru o clona 1/1 ? +FX loop,amp varianta custom,construit cu toate piesele originale Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Nu înțeleg de ce amplificatorul are 2 seturi a câte 2 intrări. Nu ar fi mai practic un switch pentru bright? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts