Guest andyzzqq Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Salut!Am o statie audio cu amplificator pentru chitara,care nu are DRIVE[disorsion].Cum pot conecta amp-ul la Pc sa pot folosi AmpliTube?ar veni ceva gen chitara-pc-amp.
GuitarSilviu Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 O sa ai un bazait de toata frumusetea ...nu sunt adeptul cantatului pe pc . Daca vrei neaparat asta cumperi o interfata audio behringer (140 lei pe esound) o conectezi ca-i pe usb ...iei guitar rig sau ce vrei tu /amplitube si canti . 2. Cumperi o pedala de drive : boss ds1 ( vro 250 lei maxim noua) , digitech death metal(tot cam asa) , boss ds2 ( 3 mil),boss metal zone (3-4 milioane). 3.Daca vrei doar pt repetat cumpera un Vox Amplug Metal ( 100 lei maxim second hand) e un amplificator de casti ....merge lejer conectat si la boxe (Avantaj ca poti pune si backing peste ) E mic si al dracu ! 4. Cumperi amplificator cu drive 5.Strangi bani de un procesor bun ! Gen boss me 25,50,70,gt3,gt6 ...si asa mai departe 6.Daca esti tu sigur ca placa audio care o ai pe pc e buna ...iesi din iesirea de casti a amplifilui cu un cablu de chitara care are un adaptor din jack mare in jack mic ( 3 lei unu ) si baga-l in line in ( sau in ala de microfon ...daca nu merge line-u ) si dupa intri in control panel ..audio proprietis si debifezi line-ul /microfonu ! Spor si cantat placut
FiveseveN Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/53623-amplificatoare-pentru-incepatori/ PS: ! 1
ValeChitara Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 O sa ai un bazait de toata frumusetea ...nu sunt adeptul cantatului pe pc . Daca vrei neaparat asta cumperi o interfata audio behringer (140 lei pe esound) o conectezi ca-i pe usb ...iei guitar rig sau ce vrei tu /amplitube si canti . 2. Cumperi o pedala de drive : boss ds1 ( vro 250 lei maxim noua) , digitech death metal(tot cam asa) , boss ds2 ( 3 mil),boss metal zone (3-4 milioane). 3.Daca vrei doar pt repetat cumpera un Vox Amplug Metal ( 100 lei maxim second hand) e un amplificator de casti ....merge lejer conectat si la boxe (Avantaj ca poti pune si backing peste ) E mic si al dracu ! 4. Cumperi amplificator cu drive 5.Strangi bani de un procesor bun ! Gen boss me 25,50,70,gt3,gt6 ...si asa mai departe 6.Daca esti tu sigur ca placa audio care o ai pe pc e buna ...iesi din iesirea de casti a amplifilui cu un cablu de chitara care are un adaptor din jack mare in jack mic ( 3 lei unu ) si baga-l in line in ( sau in ala de microfon ...daca nu merge line-u ) si dupa intri in control panel ..audio proprietis si debifezi line-ul /microfonu ! Spor si cantat placut Nu prea... Ontopic: Conectezi ampul la iesirea de casti a calculatorului si din amp in niste boxe. 1
Vlad H. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Bagi chtiara in Line in...si ampliful in iesirea de boxe din PC.
Pacman Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Strangi bani de un procesor bun ! Gen boss me 25,50,70,gt3,gt6 ...si asa mai departe De cand au devenit procesoarele bune? Mai ales seria ME sau GT de la Boss...? Nu cred ca am fost pe faza. Procesoarele sunt bune doar pentru efecte de modulatie (delay, chorus, flanger etc...). Daca vrei distors bun ai doua optiuni: un amp calumea sau o pedala calumea. Cheers . Edited April 3, 2013 by Pacman
Vlad H. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 De cand au devenit procesoarele bune? Mai ales seria ME sau GT de la Boss...? Nu cred ca am fost pe faza. Procesoarele sunt bune doar pentru efecte de modulatie (delay, chorus, flanger etc...). Daca vrei distors bun ai doua optiuni: un amp calumea sau o pedala calumea. Cheers . Ce e adevarat e adevarat... nu va mai obositi..de cand si-o laut boss me 25 sau 50 cat are omu...e cel mai bun porceosr ever...doar boss recomanda..si daor placa aia emi sau esi sau ce dracu o fi ca le si uit..atata recomanda..in rest toate is bullshit ..ca de nah..nu le are el. 1
FiveseveN Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 De cand au devenit procesoarele bune? Cam în același an în care te-ai născut. 2
GuitarTovaras Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 De cand au devenit procesoarele bune? Mai ales seria ME sau GT de la Boss...? Nu cred ca am fost pe faza. Procesoarele sunt bune doar pentru efecte de modulatie (delay, chorus, flanger etc...). Daca vrei distors bun ai doua optiuni: un amp calumea sau o pedala calumea. Cheers . Am boss gt 100 si are distorsuri de "ma deranjeaza"
karpi Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Salut!Am o statie audio cu amplificator pentru chitara,care nu are DRIVE[disorsion].Cum pot conecta amp-ul la Pc sa pot folosi AmpliTube?ar veni ceva gen chitara-pc-amp. Line-Out de la PC sooundcard ----> intrare amplif ( pe sensibilitatea mai mica de -10dB daca nu are .se reduc toate volumele la minim apoi reglezi pe rand cu grije ca sa ai sunetul OK .) Chitara o cuplezi la Line-In al placi de sunet ...se regleaza volumul de intrare din mixerul placii ca sa se potriveasca la "soft DSP "/Se poate sa ai nevoie de un preamplif/adaptor de impedanta dar nu-i precis ...
ValeChitara Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Totusi..., ce placa de sunet ai? Este d-aia de pe mother-board, sau e vr-una mai desteapta?
Guest andyzzqq Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Deºteaptã sigur nu e Edited April 4, 2013 by andyzzqq
Recommended Posts