Concordis Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Ma intereseaza ceva recomandari de carti despre limbajul trupului Am citit "emotii date pe fata", "cartea gesturilor" si "limbajul trupului" Thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) publica.ro edituratrei.ro aici gasesti carti bune (spun eu...) Edited April 2, 2013 by TheZKD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamwels Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Cauta cartile lui Joe Navarro, gasesti tot ce vrei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Aici se vorbeste foarte bine despre limbajul trupului, in special pentru basisti, dar se potriveste foarte bine si la chitaristi. http://www.youtube.com/watch?v=140QmUnAGeI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) voi va dati palme la fund pe scena..? "deliver the bratwurst" hahahahhahahahahhaa Edited April 2, 2013 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 voi va dati palme la fund pe scena..? Da, dar o fac subtil. Imi tin pana in buzunarul de la spate, iar intre piese, profitand de faptul ca am un mic ragaz, cand bag mana in buzunar sa scot pana, ma strang usor de buci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rhiCmOe5GCw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Cauta cartile lui Joe Navarro, gasesti tot ce vrei. Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Concordis Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Sunt cel putin dubioase cartile. Gandeste-te ca ambii autori lucreaza pt. FBI, CIA etc. Daca ei si-ar face secretele publice in carti, ar sti si viitorii lor "clienti" ce si cum trebuie facut. Acuma fiecare crede ce vrea. Spor la lecturi stiitifico-politiste. Nu e vorba de "secrete". Sunt foarte multi factori implicati in termenul de limbaj al trupului, drept urmare sunt greu, unii imposibil, de trucat. Ca de exemplu, Paul Ekman povestea cum, ca sa imite anumite expresii faciale foarte complexe trebuia sa isi stimuleze anumiti muschi introducandu-si ace in fata. Dar ,din nou, fiecare cred ce vrea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Nu e vorba de "secrete". Sunt foarte multi factori implicati in termenul de limbaj al trupului, drept urmare sunt greu, unii imposibil, de trucat. Ca de exemplu, Paul Ekman povestea cum, ca sa imite anumite expresii faciale foarte complexe trebuia sa isi stimuleze anumiti muschi introducandu-si ace in fata. Dar ,din nou, fiecare cred ce vrea Lucrez destul de mult cu treaba asta (limbajul trupului in general, nu expresii faciale in particular) si de multa vreme. Concluzia mea personala e ca cealalta persoana poate fi "citita" relativ decent doar cata vreme nu are experienta cu body language si nu stie ca e citita. Daca se pricepe, fie chiar si doar putin, ramai doar cu concluzia generala: e stresat, semnele sunt ambigui. Pe de alta parte, cartile sunt foarte putin utile. Nu inveti sa canti la chitara sau sa joci sah din carti. Si analogia cu sahul e mult mai potrivita. Nu stii dinainte cu cine joci sau la ce nivel e."Cititul" trebuie exersat intai in conditii controlate, preferabil inregistrat video din cateva unghiuri si comentat pe lung. Din punctul meu de vedere, cea mai buna resursa pentru public referitor la body language o sa ramana multa vreme "The Dog Whisperer" - tradus la noi "Cezar si cainii", care-a rulat cativa ani pe National Geographic Channel cativa ani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 eu recomand Derren Brown. parca mind tricks ii zice. e cumva intr-o zona conexa, dar si asta vorbeste de micro-reactii, de exemplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts