the_resident Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 (edited) Salutare, iaca.. un review facut de mine personal ..... cam asa suna scula asta.. enjoy.. pun si partea 2a mai tarziu. http://www.youtube.com/watch?v=yic-hJAu9Os ... si niste poze de la "making of" .. a se nota setup-ul profesional si reglajul fin de la camera Edited January 29, 2013 by the_resident Link to comment Share on other sites More sharing options...
minu Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Adaug si eu ceva detalii la review, daca nu te deranjeaza. Am acelasi procesor, dpdv al sunetului sunt multumit de el, dar ce nu imi place e ca dupa un timp, butonul de down(cel din stanga, de selectare a preseturilor) nu mai functiona. L-am desfacut(el nemaifiind in garantie) si contact pe intrerupator face..Il voi repara ..candva... Calitatea constructiei nu este cea mai buna dar in raport cu banii pe care ii platesti, este chiar o jucarie foarte versatila,si foarte reusita in ansamblu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_resident Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 salutare! .. cum sa ma deranjeze man detallii tehnice nu am dat prea multe pt. sunt pe net cate vrei, inclusiv un manual PDF aici: http://www.digitech.com/en-US/products/rp90 o sa pun mai tarziu si partea II-a, si la mine faceau figuri butoanele alea, am si scris in alt topic, eu l-am desfacut si am dat cu spray de contacte peste placa de baza si butoane am lasat sa se usuce si de atunci merge ca nou, banuiesc ca se pune praf si alte mizerii in timp pe micro contactele alea si nu mai percuteaza cum trebe' Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_resident Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 ...si partea 2a si din pacate exista si partea 3a .. prima data s-a terminat caseta apoi s-a dus bateria, lol .. well.. shit happens.. inainte de filmare l-am resetat si ce se aude sunt fix tonurile cu care vine in cutie procesorul. http://www.youtube.com/watch?v=r_24zZoKdow ------------------------------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=xeKg8a7deqE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLERSPINU Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 pentru cine canta pe acasa si repetitii de garaj eu zic ca nu e nevoie de mai mult.scula buna si accesibila.Am si eu unul de 4 ani, inca nu m-a tradat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_resident Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Absolut man e o scula de amatori cu care te poti distra, o sa incerc sa fac si un mic demo cu el tras prin comp. sa fie sunetul curat Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 (edited) Da este o porcarie cu microswitch-urile la tot mai multe scule sunt de tot rahatu'. Cum poate sa se distruga atat de repede ,unele chiar din fabrica sunt defecte Un "mouse" la PC rezista la mii si mii de "click"-uri .de te miri ca mai rezista . La toti :"soarecii" am avut probleme cu cablu ..contactepe fuctionau prefect .. Din aceasta cauza ar trebui ca sa se poata returna scula la firma pana la 3 ani ( garantie ) in caz de defect. Edited February 6, 2013 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_resident Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 (edited) Yeah man, dar de multe ori sculele de genul asta costa mai putin decat te costa sa le trimiti la producator inapoi vezi un mouse oarecare costa cam 20 lei sa zicem, preferi sa il arunci, dar.. apropo de mausi, si la mine se duce cablu, haha, Si Digitechu asta e drept ca nu e chiar 20 de lei, parca la 450 lei il vand magazinele, dar probabil chinezu' la fabricuta il face pe la vre-o $20 poate chiar mai putin si imi imaginez ca pun aia componente mai naspa, nu e scula sa tina la showuri live, incerc sa pun o poza din interior, are o simpla placa cu un procesor care face toata treaba, este cam electronica de beculete de craciun Intre timp...... ..am cautat pe net si am gasit poze, pt. ca nu am chef sa il desfac acum, iaca.. asta ii efectul cu vedere din interior, poza cu microswitchul nu e de la el dar fix asa arata nenorocirea, care repet, se rezolva cu o tura de spray_contact , cel putin la mine a mers brici, se vede si in clip ca schimb efectele lejer fara stres : ) Edited February 6, 2013 by the_resident Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts