baltazar181 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 As avea o intrebare. Am cateva pedalute si incepe sa-mi faca zgomot.. As vrea sa pun un noise gate dar e criza si nu am bani de ceva pedala scumpa.. As vrea sa va intreb daca stiti un noise gate ieftin si bun.. ceva tip behringer sau ceva de genul.. Daca aveti de vanzare nu m-as supara daca ati posta aici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Multumesc cui o mutat!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Cel de la Behringer e copie de NS-2 și păstrează avantajul categpric ce-l deosebește de celelalte: trigger-ul separat de gate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 ahha si nu are nimeni Second hand una de vanzare ca daca le cumpar dela thomann mai ii si transport 30 euroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 De ce nu cauti la Mica Publicitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Am cautat dar nu gasesc nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Eu il folosesc pe asta: http://www.thomann.de/ro/artec_noise_gate.htm Isi face treaba si nu e deloc scump, si e si true bypass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 numa nu gasesc la mana a doua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Mai bine ne-ai spune ce buget ai. Artec gasesti si in Romania, la fel si Behringer, si la preturi foarte bune in magazin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 pai acuma am cumparat mai multe pedale behringer la pret de la 50 - 70 lei cam atata as da si pentru un behringer sau un artec la mana a doua Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike2 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Eu am vandut acum cateva luni un Behringer nr100 cu 50 de lei. E foarte bun pentru banii astia si cred ca e ceea ce cauti. In magazin este 120 de lei, dar poate gasesti la mica publicitate vre-unul, bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 De curiozitate, s-a uitat cineva in interiorul unui NS2 (Boss) si unuiNR100 (Behringer), daca da, poate sa-mi spuna care/daca sunt diferentele/diferente? Ca nu cred ca astea de la Senia (sau alt magazin care le are pe amandoua) m-ar lasa sa le desfac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 nu gasesc din pacate nici unul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 De curiozitate, s-a uitat cineva in interiorul unui NS2 (Boss) si unuiNR100 (Behringer), daca da, poate sa-mi spuna care/daca sunt diferentele/diferente? Yup. Sunt destul de sigur că Behringer folosesc o alternativă la M5207L01. Dar principiul și funcțiunea e identică, nici n-ai prea multe alternative când dezvolți un astfel de circuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Yup. Sunt destul de sigur că Behringer folosesc o alternativă la M5207L01. Dar principiul și funcțiunea e identică, nici n-ai prea multe alternative când dezvolți un astfel de circuit. Adica ? La dezvoltare proiectare ai "alternative " ce se fabrica ptr amatori este altceva ..sa fie ieftin si ...cam atat . majoritatea nu trec de nivelul compressor +gate al statiilor radio de amatori pe unde scurte .. Un sistem multiband parametric ar fi ceva util ..cu reglaje multipla pe fiecare banda de frecvente .. Cel mai simplu sa pui niste diode serie in circuit cu diferite tensiuni de deschidere ca sa ai mai multe praguri ,,..mai bun este un etaj final cu un "bias" reglat ca atare ... aceste circuite dau un ton "crunch " .dar de fapt toate "gate"-urile au efect de "gate ".. ce strica dinamica ... Ceva sistem "DOLBY" ar fo OK in sensul de algoritm destept , multiband ce probabil are comportament dinamic mai bun ,, De fapt daca ai zgomot propriu al componentelor este nasol ..nu noise gate trebuie ci electronica mai silentiosa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Adica? Adică un envelope detector care controlează un VCA. Fără discriminare în domeniul frecvenței, pre- și de-emphasis sau alte metode de reducere a zgomotului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 NAh atunci e bun Behringerul sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 De ce n-ar fi? Dacă e bun NS-2 e bun și 'ăl de la Behringer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Atunci tre sa fac rost de una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts