sergyu2500 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Sunt si eu interesat de o chitara Squier dar nu am gasit-o pe nicaieri... Ma puteti ajuta si pe mine va rog? http://www.fender.com/products/vintage-modified-jaguar (caut variantele sunburst sau red)
dgeekoo Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) http://guitarshop.ro...guar_p1450.html mai buna, cu humbuckers si bridge fix. Sau asta cu doze single jazzmaster: http://guitarshop.ro/chitara-electrica-squier-vintage-modified-jazzmaster_p1451.html Edited December 6, 2012 by dgeekoo
Pacman Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) Ma daca omu vrea nu ii strica visele. In Romanica nu cred ca gasesti, vezi la nemti. Intra aici, pentru orice produs si greutate 30 EUR transport pana la tine la usa cu UPS. Cheers. Edited December 6, 2012 by Pacman
sergyu2500 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Deci transportul e fix 30 de euro indiferent de greutate? Cand imi aduce comanda platesc in euro sau lei? Mersi frumos
Pacman Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Pff.. eu am platit in euro parca... am uitat sincer. Ma documentez si iti zic
'mnezău Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Deci transportul e fix 30 de euro indiferent de greutate? Cand imi aduce comanda platesc in euro sau lei? Mersi frumos Da, e 30 de euro indiferent de greutate şi nu, nu plăteşti când îţi aduce, plăteşti înainte. Moneda in care ai tu banii pe card e irelevanta. Tu plăteşti cu cardul, ţi se face conversia la cursul zilei.
Pacman Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Da, e 30 de euro indiferent de greutate şi nu, nu plăteşti când îţi aduce, plăteşti înainte. Moneda in care ai tu banii pe card e irelevanta. Tu plăteşti cu cardul, ţi se face conversia la cursul zilei. Multumesc! Asa e
'mnezău Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Deci nu exista plata in ramburs? Ca în restul ţărilor civilizate, nici în Germania nu au prea auzit de ramburs. Ca o curiozitate, cu ce te-ar încântă să vezi cutia înainte să plăteşti 1300 de lei?
Pacman Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) Bineinteles ca nu o sa te lase sa deschizi cutia.. deci plata cu ramburs nu are rost. Mergi la noroc... eu am avut cand am comandat de la ei. Edited December 6, 2012 by Pacman
dgeekoo Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Cu thomann nu mergi la noroc. Daca ai probleme poti returna obiectul, chiar fara nici o explicatie. Daca sunt probleme de garantie cred ca se acopera chiar si costurile de shipping pentru inlocuire (daca este nou cu un defect de fabricatie). Deci mergi las sigur. 1
Guest serby Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Din pacate nu e chiar asa cu Thomann. Eu am primit de doua ori chestiile lovite din cauza impachetarii nepotrivite. Este adevarat ca mi-au facut reduceri si mi-au oferit alte avantaje in schimb. Ideea este ca nu sunt nici ei perfecti. Daca o chitara nu este ambalata bine de producator ei nu isi bat capul sa intervina si o trimit asa cum au primit-o.
cookieznvodka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) by the way, sunt bune tremolourile la jaguarele astea (cobain style), sunt tremolouri simple sau is mai complexe si sunetu e mai agresiv, ca la floyd, edge sau altele ?...ca vad doar whammy barul, nu vad nici un sistem. Edited December 30, 2012 by cookieznvodka
karpi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) by the way, sunt bune tremolourile la jaguarele astea (cobain style), sunt tremolouri simple sau is mai complexe si sunetu e mai agresiv, ca la floyd, edge sau altele ?...ca vad doar whammy barul, nu vad nici un sistem. Nu au ce sa vezi ...are un arc sub placa acea .. cordarul mobil (vibratorului ) este "agatat" de "cutitul" placii fixate de corp , sub placa (ce nu vezi) se continua placa cordarului mobil sub care estre un arc rezemat de corpul chitarei , Ar fi bine sa aiba calus cu role ,,,sau sa se "balanseze calusul ...altfel se toceste coarda pe calus si se rupe mai devreme ...dar este OK. Un sistem simplu si fiabil ..cursa nu este mare // Edited December 30, 2012 by karpi 1
Bughy Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 cu privire la intrebarea lui sergyu2500, cred ca ar trebui sa incerci totusi la guitarshop. ei fiind dealeri autorizati de fender/squier, sunt destul de sigur ca iti pot aduce chitara poate la un pret mai bun decat thomann. 1
Recommended Posts