Hyper10n Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Poza cu spatele ampului la FX loop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 Sa schimb lampile de preamp, mi-ar rezolva bazaitul ala? Sau e din alta cauza? Sa rezolv intai fx loop-ul si sa vad dupa cum se comporta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Sa schimb lampile de preamp, mi-ar rezolva bazaitul ala? Sau e din alta cauza? Sa rezolv intai fx loop-ul si sa vad dupa cum se comporta? rezolvarea se face la un cunoscator in ampuri de chitara,pe net este greu,pina nu desfaci "agregatul" nu ai de unde sa stii ce este defect,restul sunt discutii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza_sb Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Se poate și pe net, mai ales dacă te cheamă Victor și îți place GU50... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 (edited) Se poate și pe net, mai ales dacă te cheamă Victor și îți place GU50... :lol: GU50 cea mai buna lampa,...poti sa o pui chiar si in salata Va rugam sa nu discutam despre persoanele care nu sunt de fata. Edited November 18, 2012 by ggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 dupa schimbarea lampilor (a tuturor lampilor chiar), ar trebui facut un bias chiar daca doar de verificare (pt lampile de acelasi tip vorbesc)? Mai trebuie facut altceva sau se schimba lampile si se poate canta direct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza_sb Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Dacă nu ai umblat la bias niciodată, pune lămpile noi şi dă-le să cînte. Dacă ai mai umblat, nu strică să-l reglezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Salutare iarasi! Cat dureaza repararea unui FX Loop defect? Acum am vazut acum ca mi s-a desprins si tancul de reverb, devine enervant rau. Ca si timp, cat ar dura asemenea reparatii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Salutare iarasi! Cat dureaza repararea unui FX Loop defect? Acum am vazut acum ca mi s-a desprins si tancul de reverb, devine enervant rau. Ca si timp, cat ar dura asemenea reparatii? asta e cea mai tare intrebare!!! depinde de defect si cit de priceput este omul care face lucrarea sau de cheful sau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Orientativ am intrebat imi dau seama ca sunt multi factori variabili si imprevizibili de care depinde o asemenea reparatie, sper sa se poata rezolva in 1-2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts