charvelfan Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Eu nu prea ma pricep, dar vazand ca dupa atatia ani de dezbateri aprinse nu s-a descoprit inca raspunsul la intrebare, parerile ramanand in continuare impartite, m-am gandit sa vin si eu cu o varianta. Oare asa o trebui ? Edited July 20, 2016 by charvelfan
YUKU Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) Eu nu prea ma pricep, dar vazand ca dupa atatia ani de dezbateri aprinse nu s-a descoprit inca raspunsul la intrebare, parerile ramanand in continuare impartite, m-am gandit sa vin si eu cu o varianta. Oare asa o trebui ? E frumos, doar ca nu e blues... Edited July 21, 2016 by YUKU 3
marcianpetrescu Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 seara cand s-au ciocnit doua generatii din doua culturi diferite !Sa cant alaturi de o mare legenda din Chicago Blues-ul cantat la muzicuta...Sa cant alaturi de BILLY BRANCH si de trupa sa The Sons Of Blues.Daca-mi spunea cineva asta in urma cu 20 de ani, cand ma apucam sa suflu pentru prima oara intr-o muzicuta... as fi zis ca a baut prea mult sau a fumat ceva prea tare A fost o imensa onoare si o placere mai puternica decat orice orgasm !mai ales ca am cantat o piesa pe care o ador - HELP ME - de la unul dintre muzicutistii care-mi este tare drag si de la care am invatat enorm - SONNY BOY WILLIAMSON II(Rice Miller). mi-a venit manusa piesa. cred ca se simte clar treaba asta Auditie si vizionare placuta ! Milioane de multumiri lui Adrian Mociulschi pt. imortalizarea acestui moment ! 4
marcianpetrescu Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 poate ca va place sau nu tehnica slide... Domnul asta, chiar stie cum se canta in maniera asta... nu stiu daca este cumva si din cauza butelcutei de whiskey pe care o foloseste pe post de bottleneck... dar suna bine
Liviu.Pop Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 seara cand s-au ciocnit doua generatii din doua culturi diferite ! Sa cant alaturi de o mare legenda din Chicago Blues-ul cantat la muzicuta... Sa cant alaturi de BILLY BRANCH si de trupa sa The Sons Of Blues. Daca-mi spunea cineva asta in urma cu 20 de ani, cand ma apucam sa suflu pentru prima oara intr-o muzicuta... as fi zis ca a baut prea mult sau a fumat ceva prea tare A fost o imensa onoare si o placere mai puternica decat orice orgasm ! mai ales ca am cantat o piesa pe care o ador - HELP ME - de la unul dintre muzicutistii care-mi este tare drag si de la care am invatat enorm - SONNY BOY WILLIAMSON II(Rice Miller). mi-a venit manusa piesa. cred ca se simte clar treaba asta Auditie si vizionare placuta ! Milioane de multumiri lui Adrian Mociulschi pt. imortalizarea acestui moment ! Bravo Marciane! Usor incordat, dar e explicabil. Foarte misto. btw, vad ca pedalboardul chitaristului e compus doar dintr-un tube screamer, ca dovada ca pentru a canta bine e mai important ce ai in tine decat pe langa.
marcianpetrescu Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Bravo Marciane! Usor incordat, dar e explicabil. Foarte misto. btw, vad ca pedalboardul chitaristului e compus doar dintr-un tube screamer, ca dovada ca pentru a canta bine e mai important ce ai in tine decat pe langa. merci frumos sincer... nu eram deloc incordat si in nici un caz intimidat. doar foarte concentrat la ce se canta... dar, in acelasi timp, aveam o relaxare fantastica... stiind ca ma aflu pe scena langa el... Billy canta piesa intr-un aranjament usor diferit de originalul lui Sonny Boy... si nu stiam exact cum urma s-o abordeze... si nu vroiam sa ma suprapun cumva aiurea pe anumite pasaje. ca sa fie interplay-ul cat mai frumos si da... chitaristul nu avea decat o pedala... cred ca era tube screamer... si cred ca era ceva stoc... nimic de tip custom cei care trebuie sa calatoreasca mult cu avionul nu isi prea permit sa care multe dupa ei... pe de alta parte, la acest stil de blues... nu e necesar un sunet cu prea multe efecte... am vazut asta si la inegalabilul chitarist Michael Burks... ce a putut sa scoata din Gibson-ul lui, un TS si un Twin Reverb... e greu de descris in cuvinte... vreo 5 tipuri diferite de sunete doar din butoane si doze... 2
StratMan Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=AG9IsXlw5BY 3
Recommended Posts