Guest dash Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 voi ce ati alege: LP Studio sau SG Special?
Guest tudor. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 (edited) ah...special ...credeam ca compara lp studio cu sg standard... decat un sg de baza, ca sa zic asa si un lp studio as alege lp'ul Edited September 2, 2006 by tudor.
cyfer Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Clar SG... are un sound particular (special) si nu este o varianta mai ieftina a unui produs mai bun (ex Les Paul standard). Apropo, stiti pe cineva (chitarist bengos) care foloseste Les Paul Studio ca o chitara de baza?
teckus Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 voi ce ati alege: LP Studio sau SG Special? Jackson (USA)
malex Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 (edited) Apropo, stiti pe cineva (chitarist bengos) care foloseste Les Paul Studio ca o chitara de baza? Valter!!! balauru ... Edited September 2, 2006 by malex
ronniefrown Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Lasa frate ca are malex Esp Horizon si ne sparge pe toti
Elethan Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 jackson! bleah As alege clar SG Standard, dar din moment ce nu este in discutie as merge pe LP.E o clasa mai sus
teckus Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 jackson! bleah .... @Elethan oare chiar postul nr.666 sa-ti intunece mintile Sorry de offtopic dar nu m-am putut abtine
malex Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 (edited) Lasa frate ca are malex Esp Horizon si ne sparge pe toti bah, io nu ma legasem de titlu, ci de afirmatiile pe care le citasem hai bafta si da, are, da' nu sparge pe nimeni (poate doar castile ) Edited September 3, 2006 by malex
StratMan Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Lasa frate ca are malex Esp Horizon si ne sparge pe toti adevaru-i ca va cam sparge...
ronniefrown Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 adevaru-i ca va cam sparge... Esti si tu un chitarist din ala bengos ?
midnight rider Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Esti si tu un chitarist din ala bengos ? NU MAI ABERATI nu conteaza cine cat de bengos este,eu nu sunt un chitarist bengos ,dar stiu mai multe despre Gibson ca tot forumu asta.E bine asa?Voi astia mari critici de cine cum canta,cantati jumate din cat canta Valter la varsta voastra?sau sunteti convinsi ca sunteti muult mai buni,nu?Iar intrebarea a fost ce model de Gibson ati alege,nu DACA ati alege Gibson. ONTOPIC:ambele sunt chitare din esalonul 2 al modelului respectiv,cu mentiunea ca la LP studio finisajele sunt de aceeasi calitate ca la LP Standard sau LP Classic,iar SG-ul este mai slab la finisaje,cam ca LP Vixen.Un executiv de la Gibson mi-a atras atentia ca LP studio nu mai este fratele vitreg al lui LP standard,ci este un model de sine statator,caruia i se da aceeasi atentie ca modelelor mai scumpe,dovada si faptul ca de atunci are si case inclus in pret,ceea ce SG special nu are.O alternativa excelenta din punct de vedere calitativ ar fi Epiphone Elitist Les Paul Standard,care este foarte asemanator la calitate cu Gibson,si are finisaje excelente,asta daca nu te deranjeaza lipsa emblemei Gibson si a cuvintelor"made in USA"
Guest _Theo_ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 (edited) hmmm...interesant. cum e epiphone-ul lp elitist comparativ cu lp ultra? pusesem ochii pe un epihone ultra, de asta intreb Edited September 4, 2006 by _Theo_
Guest dash Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 ms midnight rider! in afara de doze, care e diferenta intre un lp studio si unul standard?
Guest MrJackson Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ms midnight rider! in afara de doze, care e diferenta intre un lp studio si unul standard? Lemnul folosit...
midnight rider Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Lemnul folosit... Nici macar diferenta este lipsa bindingului,adica a dungii de plastic care da conturul chitarii,si e destul de greu de pus,si ridica costurile.lemnul este tot mahon masiv pentru corp si gat si artar pentru topul chitarii @need weed:Ultra este un model chambered,adica cu gauri in corp pentru a o face mai usoara,ba mai mult ,are o taietura pentru burta(ceea ce mie mi-ar conveni foarte mult ),deci masa mahonului este mult redusa,drept pentru care nu mai are sunetul tipic de les paul,seamana cel mai mult la sunet,dupa parerea mea cu BB King Lucille,adica mai mult ca un semiacustic,mai ales cu distors lipseste C@#$ul si atacul.Probabil pentru pop,unde e nevoie de un ton mai "light",dar totusi mai cald decat al unui strat o fi bun.La Rock sau Metal.io zic ca nu se preteaza.
Guest _Theo_ Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 am inteles. etilist costa cam mult...dupa cum mi-am facut calculele, nu o sa-mi ajunga. in zona de pret $500-700 maxim $800 ce model epiphone ai recomanda?
cyfer Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Supermegaofftopic, sau nu, bag si eu o poza. Traiasca prietenia intre chitaristi Asta e Studioul lui sau??
Recommended Posts