www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[Vand] Cub Laney 12R


Recommended Posts

Schimb un cub Laney 12R (R=reverb digital) impecabil cu un alt amp full-tube de 15-20W, dar mai suparat...pentru metale mai grele :)

Amp-ul este foarte bun pentru apartament, deoarece are, pe langa intrarea de 15W, si una de 1W...ambele intrari suna foarte bine...are si o gramada de reglaje pentru ton (EQ pe 3 benzi si un fel de Presence): http://www.laney.co.uk/show_prod.php?prod=cub12r.

 

Desi prefer un schimb, sunt dispus sa-l vand cu fix 900 RON!

 

Contact: PM sau gigelmargel pe YM!

Link to comment
Share on other sites

fratie,la banii astia am luat un laney lv300 twin de 120w care suna super pe clean,nu ti se pare exagerat pretul pentru un amp de 15w,fie si pe lampa?

 

Amp-ul acesta costa in magazin in jur de 1300 RON (http://www.thomann.de/ro/laney_cub12r.htm , http://www.soundtech.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v2.tpl&product_id=461&Itemid=2). Eu il dau, in stare perfecta si functionala si estetica, cu 400 RON mai ieftin (deci, cu aproximativ 30% mai putin). Mi se pare mai mult decat rezonabil. In rest, fiecare cu norocul lui.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

L-ai probat la putere aproape de maxim ? Difuzorul este Celestion sau altceva ? Poti sa-mi trimiti cateva poze ? Ai schimbat vreo lampa sau sunt originale ? Mai ai ambalajul original ca sa mi-l poti trimite la Bacau ?

Te-am " spart " cu atatea intrebari .Te intreb atatea pentru ca am vrut sa-mi mai cumpar un Marshall full lampa dar care era fabricat in Vietnam - varianta ieftina , si pe la 30W din 50 W a iesit un mare nor de fum .Ampliful era la MC Music Bacau si acolo l-am probat .Spre norocul meu . Pana la urma mi-am luat un ENGL Screamer pe care il am acasa .Laney-ul il vreau la mine la firma sa nu-l mai car pe ala de acasa care de altfel este destul de greu si mare si foarte incomod de carat . Daca nu ai avut probleme cu el ( ca pana la urma il iau pe incredere ) poate facem targul .

Spune-mi te rog si ultimul pret de vanzare .

Bafta .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.