kosmynionutz Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Salut!! Sunt nou nout aici. As dori si eu daca se poate tabulatura pentru solo-ul de chitara de la sfarsitul melodiei B.U.G Mafia - Poveste Fara Sfarsit. Imi place foarte foarte mult si as vrea tabulatura sa il pot canta si eu. Aveti aici link-ul melodiei si solo-ul tine de la 4:41 pana la 5:25 si cred ca continua. Ar fi super tare sa am tabulatura.
otringal Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 glad to be of service este 99% corect DACA il canti cum trebuie ... Daca nu citesti cum trebuie (plus, ritmul, pasul, masura, vibe-ul, feeling-ul nu le-am putut trece in tab, deci esti pe cont propriu in a gasi timing-ul corect), s-ar putea sa zici "ete ce prostie de tab scrise si asta". Crede-ma e foarte bun, il cant in paralel cu melodia si e foarte bine suprapus si chiar mi-a facut placere sa-l descifrez Daca-ti iese, dai o bere, m-am chinuit toata ziua sa-l retusez Astept raspuns! sunt curios B.U.G. Mafia - Poveste fara sfarsit TAB.txt
kosmynionutz Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Foarte tare ce ai facut dar cu 2 exceptii: -nu sunt in stare sa cant asa ceva:)) -nu stiu sa fac pinch harmonic nici asa simplu ca exercitiu dar sa o mai si integrez intr-un solo Partea buna e ca am vazut cam cat mai am de lucrat pana o sa pot canta solo-ul si stiu exact de unde sa incep. Mersi pentru ce ai facut!! Raman dator
'mnezău Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Excepţiile sunt ale tale, nu ale lui otringal. Ia-o uşurel. Ignoră hammer-on-uri, pull-off-uri, vibrato, armonice, pentru început. Începe prin a învăţa cum se formează o gamă minoră şi majoră, reţii, în mare, cum suna Am şi încerci la un tempo mai mic dacă este cazul. Poţi să faci tot felul de chestii simplificate, de exemplu, să cânţi doar notele de pe primul beat. O să-l legi până la urmă, că nu e greu.
otringal Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 exact, cum a zis si 'mnezau. Iar daca probleme iti fac doar "artificiile" gen armonice, hammer, chestii, incearca pe cat posibil o forma generala a solo-ului, cu toate ca nu o sa sune la fel de "cool" fara acele artificii, dar o sa-l ai "aranjat" sa zic asa pe fretboard. Iar pe masura ce incep sa-ti iasa pinch-urile si alte chestii, o sa le poti introduce, o sa vezi, e un proces care in mare vine de la sine (doar la integrare ma refer, nu la studiul propriu-zis, munca nu ti-o face nimeni decat tu ). Cu placere si imi ramai dator cu o prima versiune in mp3 sau un video ceva nu cer bani sau beri, vreau doar sa imi incant urechile si sa vad k am putut sa ajut Si revin la ce a zis 'mnezau, invata pe cat posibil formele minore si majore, pentatonice, etc. pt ca si daca retii solo-ul asta, o sa retii niste forme pe griff ca atare, fara sa stii de unde provin, iar asta o sa vezi, k pe masura ce "acumulezi melodii" in vocabularul tau, o sa te ingrijoreze treaba asta.
Winston Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Ha... funny thing: asta ma apucase si pe mine pe la inceputul anului cand testam Guitar Rig 5 PovFsf 23 feb 12.mp3
otringal Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Winston: WOW, super tare bro!!! rock on!!! 2 chitare pe track, nu?
Recommended Posts