www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Solo Bunicel


kosmynionutz
 Share

Recommended Posts

Salut!! Sunt nou nout aici. As dori si eu daca se poate tabulatura pentru solo-ul de chitara de la sfarsitul melodiei B.U.G Mafia - Poveste Fara Sfarsit. Imi place foarte foarte mult si as vrea tabulatura sa il pot canta si eu. Aveti aici link-ul melodiei

si solo-ul tine de la 4:41 pana la 5:25 si cred ca continua. Ar fi super tare sa am tabulatura.
Link to comment
Share on other sites

glad to be of service :) este 99% corect DACA il canti cum trebuie ... Daca nu citesti cum trebuie (plus, ritmul, pasul, masura, vibe-ul, feeling-ul nu le-am putut trece in tab, deci esti pe cont propriu in a gasi timing-ul corect), s-ar putea sa zici "ete ce prostie de tab scrise si asta". Crede-ma e foarte bun, il cant in paralel cu melodia si e foarte bine suprapus si chiar mi-a facut placere sa-l descifrez :D Daca-ti iese, dai o bere, m-am chinuit toata ziua sa-l retusez :P Astept raspuns! sunt curios :D

 

B.U.G. Mafia - Poveste fara sfarsit TAB.txt

Link to comment
Share on other sites

Foarte tare ce ai facut dar cu 2 exceptii:

-nu sunt in stare sa cant asa ceva:))

-nu stiu sa fac pinch harmonic nici asa simplu ca exercitiu dar sa o mai si integrez intr-un solo

Partea buna e ca am vazut cam cat mai am de lucrat pana o sa pot canta solo-ul si stiu exact de unde sa incep.

Mersi pentru ce ai facut!! Raman dator

Link to comment
Share on other sites

Excepţiile sunt ale tale, nu ale lui otringal. :P

 

Ia-o uşurel. Ignoră hammer-on-uri, pull-off-uri, vibrato, armonice, pentru început. Începe prin a învăţa cum se formează o gamă minoră şi majoră, reţii, în mare, cum suna Am şi încerci la un tempo mai mic dacă este cazul. Poţi să faci tot felul de chestii simplificate, de exemplu, să cânţi doar notele de pe primul beat. O să-l legi până la urmă, că nu e greu.

Link to comment
Share on other sites

exact, cum a zis si 'mnezau. Iar daca probleme iti fac doar "artificiile" gen armonice, hammer, chestii, incearca pe cat posibil o forma generala a solo-ului, cu toate ca nu o sa sune la fel de "cool" fara acele artificii, dar o sa-l ai "aranjat" sa zic asa pe fretboard. Iar pe masura ce incep sa-ti iasa pinch-urile si alte chestii, o sa le poti introduce, o sa vezi, e un proces care in mare vine de la sine (doar la integrare ma refer, nu la studiul propriu-zis, munca nu ti-o face nimeni decat tu :)). Cu placere si imi ramai dator cu o prima versiune in mp3 sau un video ceva :D nu cer bani sau beri, vreau doar sa imi incant urechile si sa vad k am putut sa ajut :)

 

Si revin la ce a zis 'mnezau, invata pe cat posibil formele minore si majore, pentatonice, etc. pt ca si daca retii solo-ul asta, o sa retii niste forme pe griff ca atare, fara sa stii de unde provin, iar asta o sa vezi, k pe masura ce "acumulezi melodii" in vocabularul tau, o sa te ingrijoreze treaba asta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.