www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kosmynionutz

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    n-am

Other Information

  • Gear
    n-am nici d-asta

kosmynionutz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! La un concert in Elvetia - Basel din 1993 Metallica a interpretat printre altele si piesa Seek and Destroy dar la finalul piesei Kirk a improvizat un solo. Asta e concertul filmat: iar solo-ul incepe la 1:39:52 si se termina la 1:41:31. Ati putea macar sa incercati sa scrieti tabulaturile pentru solo-ul ala, va rog?
  2. Stai putin. Ai zis ca gamele minore nu au moduri dar Lectia 26 de aici http://lectii-de-chitara.blogspot.ro/#!/ prezinta modurile minorului aromonic deci modurile unei game minore. Deci?
  3. Mersi foarte mult pentru raspunsuri. Chiar sunt putin surprins ca am reusit sa ineleg:))
  4. M-am uitat peste lectia lui Marius Bob despre moduri (Lectia 18 de aici http://lectii-de-chitara.blogspot.ro ) si am o nelamurire. Am inteles ca modurile alea sunt pentru tonalitatea Do Major dar observ ca modul Eolian al tonalitatii Do Major este gama La minor natural. Deci daca eu as vrea sa scriu modurile pentru gama Re minor sa zicem asta inseamna ca de exemplu modul Frigian al tonalitatii Do Major este de fapt modul Dorian al tonalitatii Re minor? Sau alt exemplu modul Frigian al tonalitatii Do major este de fapt modul Ionian al tonalitatii Mi minor?
  5. Am o intrebare legata de echipamentele de muzica Ce este head-ul de chitara si cu ce se deosebeste de un amplificator? Ce este pedala de efecte (pedala distorsion) si la ce foloseste daca ai un amplificator ce poate oferi de la el efectul distorsion? In legatura cu head-urile de chitara uitati un link sa intelegeti la ce ma refer http://www.soundcreation.ro/amplificatoare-top-uri-de-chitara-cid431_2333/
  6. Greseala mea dar in video-ul in care am vazut chestia asta, respectivul folosea termenul "alternative". Probabil ca alternate ar fi vrut si el sa zica dar a gresit.
  7. Salut. Am nevoie de cateva exercitii prin care sa maresc viteza cu care lovesc corzile cu pana alternativ(alternative picking). Am folosit cuvantul "lovesc" pentru ca altul nu imi da prin minte si nu cred ca sunt traduceri romanesti pentru "picking" sau "plucking". Oricum stiu 100% ce inseamna alternative picking si ce presupune aceasta "tehnica" dar sunt varza si am nevoie de cateva sfaturi sau exercitii care v-au ajutat pe voi.
  8. Foarte tare ce ai facut dar cu 2 exceptii: -nu sunt in stare sa cant asa ceva:)) -nu stiu sa fac pinch harmonic nici asa simplu ca exercitiu dar sa o mai si integrez intr-un solo Partea buna e ca am vazut cam cat mai am de lucrat pana o sa pot canta solo-ul si stiu exact de unde sa incep. Mersi pentru ce ai facut!! Raman dator
  9. Salut!! Sunt nou nout aici. As dori si eu daca se poate tabulatura pentru solo-ul de chitara de la sfarsitul melodiei B.U.G Mafia - Poveste Fara Sfarsit. Imi place foarte foarte mult si as vrea tabulatura sa il pot canta si eu. Aveti aici link-ul melodiei si solo-ul tine de la 4:41 pana la 5:25 si cred ca continua. Ar fi super tare sa am tabulatura.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.