Guest Baumwolle Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Cele cateva poze promise... jam_burb_3110.rar
cyfer Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Se anunta lucruri interesante pentru seara 7 nov: Terry Lee Burns, muzicianul cu care am concertat in 2003 si 2004 in trupa Tenneesee Rhythm Devils vine la Big Mamou si vom incerca sa ne amintim impreuna piesele din setlistul nostru de atunci. Componentii trupei Vama Veche (nu ma intrebati care dintre ei ca nu stiu exact), au un proiect nou si vor veni pentru o prima repetitie cu public.
cristi Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Terry Lee Burns, muzicianul cu care am concertat in 2003 si 2004 in trupa Tenneesee Rhythm Devils vine la Big Mamou si vom incerca sa ne amintim impreuna piesele din setlistul nostru de atunci. setlist bun, o sa fie misto. la ce ora incepe? cine canta primii?
cyfer Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Terry si cu mine bagam pe la 8, 8.30 .... deci primii. Vama Veche pe la 9.30, 10...
cyfer Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Din pacate Terry nu mai poate veni pentru ca avionul spre Germania ii pleaca inainte de show Asta e, maybe next time bro...
Guest Baumwolle Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A fost seara extraordinar de placuta. Cei de la Trupa Veche m-au surprins in mod placut, au melodii dragute, oameni capabili si vlaga care cam lipsea inainte. Felicitari pentru o repetitie reusita! Din pacate nu am putut ramane sa vad "atractia serii"... Poate alta data... Cateva poze... jam_cyfer_trupa_veche_0711.rar
Winston Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cifrule vreau sa-ti spun ca nu am mai auzit asa un blues stangaci si superficial de cand am ascultat ultima oara bb king + clapton atentie: criticile sunt constructive
cyfer Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Asta e... promit ca mai exersez pina data viitoare sa bag mai drept si mai adanc
Guest Baumwolle Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A fost o seara foarte placuta aseara. Le multumesc celor trei cincimi de Old News ca au salvat seara. :)
cyfer Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Imi pare rau ca n-am putut veni (absent nemotivat), dar uneori life sucks si alte lucruri sunt mai importante decit chitara
Guest Baumwolle Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Iata si pozele de la jam-ul de aseara, moment zepelinistic foarte placut... jam_w_cyfer_21.11.rar
Burb Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ceva in seara astA? hai ca ma arde ficatu ...tre sa pusc o bere
cyfer Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Se face dom Burb, se face Nici meci n-avem, s-au anuntat si doritori, deci hai !!
Burb Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 a fost bestial....mai rar asa ceva....pacat ca au fost cam putini RGC_isti...asta e ....paote martea viitoare...
Guest Blackout Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Si marti 28 noiembrie a fost o cantare faina. Printre invitatii lui Cyfer au fost si pustii de la X-plod. Uite si cateva poze!
vektor Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 (edited) a fost bestial....mai rar asa ceva....pacat ca au fost cam putini RGC_isti...asta e ....paote martea viitoare... it waz so ... LedZeppish ... interludiul in schimb Bv Cyfer, mi'a placut mai mult decat de obicei ... in partea a doua (super tobar ala cu sapca maro) erati ca in transa. Solistu' si basistu' au fost amandoi ... funky . Un singur minus, si anume ca Baumwolle nu s'a auzit de loc ... Edited November 29, 2006 by vektor
Guest Baumwolle Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ah well, mi s-a spus... Ce sa-i faci, data viitoare o sa duc statia pana la 11... Apropos, matale pe unde te-ai ascuns de n-ai zis nimic?
vektor Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Stateam pe langa pupitru, sunetistu' fiind un coleg de facultate. Eu ziceam sa o bage pe fata si statia aia, impreuna cu bassu si vocea, si sa scoata si marshallu in fata, in loc sa il tina ascuns acolo si sa il amplifice...
Guest Baumwolle Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Marshall-ul nu e deocamdata functional, eram bagat intr-o amaraciune de cub Hohner... Eh, astea sunt conditiile, trebuie sa ne multumim cu ce avem.
cyfer Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Deci da, a fost o seara de neuitat. Felicitari pentru pustii de la X-plod. Au sunat foarte bine si au facut un show atractiv. Sper sa-i revedem la serile de jam. Eu m-am simtit excelent, sunt fan Zeppelin de mic, si este extraordinar sa gasesc un vocal cu care sa cant piesele lor. Partea a doua a fost ... err... mistica. Sigur nu eram noi aia care cantam acolo In legatura cu sunetul, situatia era ok cand era marshall-ul cu toate instrumentele neamplificate pe fatza. Acum singura problema e ca hohnerul nu are atita putere incat sa se descurce singur, doar ca, daca il amplificam, trebuie amplificate si restul. Sper sa se intoarca marshall-ul si atunci totul va fi ok.
vektor Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 (edited) Tu da, noi nu @ Cyfer : Bine zis mistica Numai dinastea sa bagati si Mamou o sa devina brusc mult prea mic :) Edited November 29, 2006 by vektor
Burb Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 asta seara ceva ?? sau e meci iar? ...poate e "zeppelin" iar/....mai bine
Recommended Posts