Maltaker Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Mda iar am venit cu intrebari stupide...Dar cum spune si titlul, caut un lutier in Iasi care sa-mi fac un mic retus la chitara. Daca stiti pe cineva va rog, lasati un nr de telefon / ID yahoo.
FiveseveN Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Lutier nu mi-aș zice dar am făcut câteva restaurări și un corp și diverse modificări. Unele le poți găsi în thread-uri de aici și pe Indefintite Pitch. Date de contact găsești la http://fiveseven.xonedesign.ro/
Maltaker Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Stiu ca suna a moft, dar vreau sa-mi fac un iron cross, argintiu.... daca vreti va pot da poze cu chitara
Riff Hudson Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Lutier nu mi-aș zice dar am făcut câteva restaurări și un corp și diverse modificări. Unele le poți găsi în thread-uri de aici și pe Indefintite Pitch. Date de contact găsești la http://fiveseven.xonedesign.ro/ tu facut finishul la razorwire si la lp'ul ala?!
Maltaker Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 (edited) Mentionez ca am un Tenson Les Paul Black : http://i.imgur.com/8DwzV.jpg Si as dori sa semene cu lp-ul din poza aceasta doar cu dungile si cu crossul argintii : http://i.imgur.com/turkZ.jpg Edited August 28, 2012 by Geo Raileanu
'mnezău Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Pai nu prea e munca de lutier. Dungile pot fi facute din autocolant, la o firma de productie publicitara, sau poti gasi banda adeziva. Ideea e sa nu fie prea groasa, ca se vede urat. Cat despre cruce, o faci la o fierarie sau la o masina de frezat. Gaurile in lemn si in cruce le dai cu o bormasina.
Maltaker Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 (edited) Pai nu prea e munca de lutier. Dungile pot fi facute din autocolant, la o firma de productie publicitara, sau poti gasi banda adeziva. Ideea e sa nu fie prea groasa, ca se vede urat. Cat despre cruce, o faci la o fierarie sau la o masina de frezat. Gaurile in lemn si in cruce le dai cu o bormasina. Prefer ca cineva sa imi fac mie aceste retusuri pt ca nu ma pricep la asa ceva :\... Edited August 28, 2012 by Geo Raileanu
FiveseveN Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 tu facut finishul la razorwire si la lp'ul ala?! Apăi cine? În vremuri când aveam timp de prostii Într-adevăr nu e o problemă de luterie și se poate rezolva prin mai multe variante, autocolantul fiind probabil cea mai practică.
Maltaker Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Apăi cine? În vremuri când aveam timp de prostii Într-adevăr nu e o problemă de luterie și se poate rezolva prin mai multe variante, autocolantul fiind probabil cea mai practică. Si de cross cum fac rost? o-o
FiveseveN Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Este și autocolant metalic. Sau se poate lipi o tablă subțire. Sau se poate face din tablă zdravănă, ca originalul (avatar2100 are un thread cu exemplu). Depinde cât vrei să investești în povestea asta.
Maltaker Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 (edited) Este și autocolant metalic. Sau se poate lipi o tablă subțire. Sau se poate face din tablă zdravănă, ca originalul (avatar2100 are un thread cu exemplu). Depinde cât vrei să investești în povestea asta. Depinde, eu eram dispus intre 200-300 de lei, dar nu vreau ceva foarte serios, vreau ceva asemanator.. si nu nu vreau tabla "zdravana".. una subtire merge... Problema ar fi ca eu nu stiu cum sa ii fac forma aceea specifica, si nu stiu de unde sa iau autocolant metalic. De aceea prefer pe cineva care sa ma ajute si sunt dispus sa-l platesc. Edited August 28, 2012 by Geo Raileanu
Vlad H. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 incearca la un fierar sa iti faca crucea..de preferat din ceva subtire..aluminiu??
Maltaker Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 incearca la un fierar sa iti faca crucea..de preferat din ceva subtire..aluminiu?? Unde fierari?
FiveseveN Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Unde fierari? Caută "ye olde blacksmith" în Pagini Aurii. Hotărăște-te întâi pe care variantă vrei să mergi. Poți veni la mine să vezi cum arată autocolantul și tabla ca să-ți fomezi o idee.
Maltaker Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Caută "ye olde blacksmith" în Pagini Aurii. Hotărăște-te întâi pe care variantă vrei să mergi. Poți veni la mine să vezi cum arată autocolantul și tabla ca să-ți fomezi o idee. Okay, creca as merge la tine, dar saptamana asta nu prea am cum...
Recommended Posts