Gifenrich Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Salut, de o luna caut corzi ghs de 11-70 si nu gasesc absolut deloc, in general imi cumpar de la mcmusic, dar nu mai au. In rest am sunat la magazinele ce aveau trecute pe site ca au asa ceva dar defapt nu au... Unde doamne as putea sa gasesc!?Sau daca stiti voi o alta firma ce au corzi de MINIM 70 ultima coarda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Vezi http://forums.rgc.ro/topic/73671-corzi-masive-de-chitara/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarSilviu Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 pe thomann nau Vlade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Mai degraba ebay, ca probabil ca "a-u" pe thomann, dar costa transportul 30 de euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Si eu ma gandesc cine cumpara toate corzile groase ca nu gasesc nici eu:)) ar trebui sa sunam la mcmusic si sa zicem sa sporeasca numarul de seturi pe care le aduc intr-o comanda. Pana una alta ma gandesc serios sa-mi iau 10 seturi de pe thomann sa am tot anu viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Sau putem sa facem ceva pe forum. Facem o comanda mai mare pe thomann sau pe ebay si le impartim intre noi. Eu am mai incercat sa ma combin cu oameni pentru thomann, dar n-am primit raspunsuri la momentul respectiv. Acum, ca e produsul prestabilit, cine stie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 2, 2012 Author Share Posted August 2, 2012 Luam toti setul asta? http://www.thomann.de/ro/ghs_ghsgbzw_lo_zak_wylde.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 (edited) Eu as avea nevoie de mai subtiri, vad ca preturile sunt mult mai jos decat in Romania. Daca impartim transportul la mai multe persoane, chiar iesim mult mai ieftin. Cel putin la Ernie Ball, sunt preturile cu vreo 10 lei mai mici decat in Romania. Ar trebui sa ne strangem vreo 5-6 si ar fi ok transportul, la vreo 6 euro de persoana si restul de la cel care le primeste si le da mai departe, inseamna inca 6 lei prin Posta Romana. La 5 persoane, transportul ar ajunge la pretul curierului pe teritoriul Romaniei. Edited August 2, 2012 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasuke Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 E nasol cu corzile groase. Mai ales cum eu am 7 corzi trebuie sa imi iau cate 2 seturi. Momentan am un set Elixir de 68 si o coarda de 60 luat dintru-un set dunlop zakk wylde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 2, 2012 Author Share Posted August 2, 2012 E nasol cu corzile groase. Mai ales cum eu am 7 corzi trebuie sa imi iau cate 2 seturi. Momentan am un set Elixir de 68 si o coarda de 60 luat dintru-un set dunlop zakk wylde Cat de jos mergi cu elixirul de 68? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Am gasit un magazin ce aduc ciica in 10 zile la comanda, acum mi-am comandat 2 setrui de ghs low 70 http://www.playmusicstore.com/ro/chitari-si-basuri/corzi/seturi-de-corzi-pt-chitare-electrice/seturi-de-corzi-pt-chitara-electrica-011/ghs-ghsgbzw-lo-zakk-wylde.php , sa vedem in cat timp ajung daca ajung. Am gasit la ei pe site si setul asta de 8 string http://www.playmusicstore.com/ro/chitari-si-basuri/corzi/seturi-de-corzi-pt-chitare-electrice/diverse-corzi-pt-chitara-electrica/ernie-ball-2625.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasuke Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 (edited) Re diez (D# G# C# G# C# F# A# D#) Avem o chitara cu 8 corzi dar sunt ritm si am acordat-o pe asta cu 7 Daca vrei sa auzi ai o un sample in video asta de la minutu 3:50 http://www.youtube.com/watch?v=VB4KPVMpKPo Si sa imi dai si mie PM daca iti vine setu ala, ca o sa comand si eu daca vin si nu te omoara transportu Edited August 3, 2012 by Nasuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 (edited) Acum m-au sunat sa imi spuna ca in 10 zile lucratoare o sa ajunga iar taxa de transport e 17lei Edited August 3, 2012 by Gifenrich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasuke Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Am comandat si eu cateva seturi de Ernie Ball de 8. Sa vedem cum vin si cum se aud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted August 21, 2012 Author Share Posted August 21, 2012 Azi mi-au ajuns GHS-urile Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtrmike Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Mai e un magazin vis-a-vis (sau langa) McMusic, unul cu piane. Are si diverse corzi pe acolo, a cercetat cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasuke Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 (edited) Cautam magazine online nu fizice Da si mie tot azi mi-au ajuns Ernie Ball alea Edited August 21, 2012 by Nasuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts