www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AL DI MEOLA in Romania


ilun
 Share

Recommended Posts

http://xbass.ro/forum/viewtopic.php?t=2953...6e82a5312fa420c

 

d-aici am aflat si io, si cica ar fi treaba serioasa...cine mai cunoaste detalii despre bilete, chestii de genu asta sa zica aici, io unu nu ratez nici mort asa ceva!!! :)

 

 

Am fost la concertul lui din 2000, de la Sala Palatului...

NU AI CUM sa ratezi asa ceva :)

Link to comment
Share on other sites

baga destele in priza,ti-ar fi raspuns malex :) nu prea mai canta electric,dar asa frumos canta acustic,l-am vazut acu 2 ani cu Patittucci la contrabas,a fost demential

Link to comment
Share on other sites

Guest claxonn

:):) ...atunci...pacat ca nu mai canta si electric! asa este, este unul cintre cei mai mari chitaristi ai lumii! :)

 

Eu nu am mai gasit nimic pe net despre asta...

 

 

 

Pe site-ul oficial zice asa:

 

09 / 22 / 2006 - NORFOLK, VA - THE ROPER PERFORMING ARTS CENTER

09 / 23 / 2006 - SAYREVILLE, NJ - STARLAND BALLROOM

09 / 26 / 2006 - SO. BURLINGTON, VT - HIGHER GROUND

09 / 27 / 2006 - ROCHESTER, NY - WATER STREET MUSIC HALL

09 / 28 / 2006 - PITTSBURGH, PA - MR. SMALL'S THEATRE

09 / 29 / 2006 - NEW YORK, NY - ETHICAL CULTURE CONCERT HALL

09 / 30 / 2006 - ANNAPOLIS, MD - RAM'S HEAD

 

 

 

Cine stie...

Link to comment
Share on other sites

"Al Di Meola, la Timisoara

 

Incepand din 15 septembrie, timp de trei zile, se va organiza la Muzeul Satului Banatean un festival de arta, unde tinerii vor interpreta scenete si vor aborda alte moduri de manifestare in arta teatrala. Totul va fi acoperit de muzica si, de data aceasta, jazzul va fi regele. Invitat de onoare va fi celebrul jazzman Al Di Meola. Chitaristul va fi vedeta manifestarii si cireasa de pe tort, fiind un mare nume in jazz-ul international. (A.P.) "

 

Din ziarul Ziua...

Link to comment
Share on other sites

Guest justaguy

al di meola va concerta la Timisoara alaturi de percutionistul Gumbi Ortiz.

iata si primul comunicat al organizatorilor....cu mentiunea ca Al Di Meola a editat recent cel de/al 23/lea album, nu al 21/lea:)

In zilele de 15-16-17 septembrie, la Muzeul Satului Banatean, va avea loc prima editie a Festivalului PLAI. Sunt trei zile in care timisorenii sunt asteptati sa se bucure de natura, arta, muzica si multiculturalitatea din Banat. Festivalul este patronat de Ministerul Culturii si Cultelor si organizat de Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara, in colaborare cu Primaria Municipiului Timisoara, Consiliul Judetean, si Muzeul Satului Banatean. In cele trei zile, spectatorii vor putea audia o serie de concerte, sustinute de solisti si trupe de renume pe plan national si international, pe scena de Jazz si Muzica Lumii. Printre cei care vor urca pe scena festivalului se numara Agbeko Cultural Grup, Dixi Krauser, Mircea Florian & Shukar Collective, Eldad Tarmu Chamber Jazz Ensemble. Invitatul special al festivalului este Al di Meola, care va evolua alaturi de percutionistul Gumbi Ortiz. Al di Meola este unul dintre cei mai mari chitaristi ai zilelor noastre, detinand cele mai multe premii in materie de virtuozitate la chitara, la cele mai prestigioase concursuri in domeniu. Cu 21 de albume editate, Al di Meola este considerat unul dintre cei mai mari muzicieni contemporani de jazz instrumental. Agbeko Cultural Group este un grup format din noua percutionisti care promoveaza prin muzica lor cultura africana.

La Muzeul Satului vom avea si un spatiu de chill-out, precum si un cort de lectura. Pe langa concerte, care vor avea loc seara, vom avea si in timpul zilei o paleta larga de manifestari, care sa corespunda cerintelor fiecaruia, manifestari prin care intentionam sa promovam multiculturalitatea in randul celor care ni se vor alatura. Astfel, vor participa la festival mesteri artizani, care vor sustine workshop-uri si cursuri practice pe diferite mestesuguri. Totodata, vor fi prezenti reprezentanti ai centrelor culturale, consulatelor si organizatiilor non-guvernamentale, care isi vor promova cultura la standurile pe care le vor avea acolo. Nu va lipsi nici teatrul, la fel ca si workshop-uri si training-uri pe subiecte de comunicare interculturala si muzica, sustinute de reprezentanti ai unor edituri si de cadre universitare din Timisoara. Muzeul Satului Banatean, precum si alte muzee din tara, vor oferi sesiuni de dezbateri pe subiectul multiculturalitatii prezente in Romania si patrimoniul reprezentat de aceste institutii.

Link to comment
Share on other sites

Guest justaguy

pretul biletului la concertul al di meola va fi de 20 de RON.

bilete doar la fata locului sau la librariile care au afisate posterul PLAI din Timisoara

Link to comment
Share on other sites

Guest Chirtoaca Silviu

Mail de la Organizatori :

 

 

"Buna ziua,

 

Va multumim pentru interes si ne cerem scuze pentru indisponibilitatea

informatiei; site-ul nostru va fi lansat astazi.

 

Da, Al di Meola va concerta la Muzeul Satului Banatean Sambata,

16.09.2006, iar

biletele se vor gasi la locatie. In urmatoarele zile se vor anunta si barurile

din Timisoara care vor avea bilete de vanzare incepand cu data de 11

Septembrie.

 

Avem o oferta si pentru companii, de a achizitiona in avans bilete pentru

angajati. Daca exista interes din partea companiei dumneavoastra, va stam la

dispozitie cu mai multe detalii!

 

Cu permisiunea dumneavoastra, o sa va trimitem si mail-ul de promovare care

contine mai multe informatii despre activitatile ce vor avea loc in cadrul

festivalului PLAI.

 

Va multumesc pentru interes!

 

O zi placuta!

 

"

Link to comment
Share on other sites

PLAI - Arta. Muzica. Multiculturalitate.

PLAI - AL DI MEOLA, Gumbi Ortiz, Mircea Florian si Shukar Collective, Dixie Krauser Band, Blazzaj, Funky Train, Agbeko Cultural Group, Eldad Tarmu Chamber Jazz Ensemble si Natasa Milosavljevic.

PLAI - lansari de carte, workshop-uri de percutie, ateliere de mestesuguri, piese de teatru, cursuri intensive de limba straina, dans african si multe altele.

**********************************************************************************************

PLAI are o propunere faina de tot pentru tine. 15 - 16 - 17 septembrie. Timisoara. Sa simti vibratii, sa petreci momente pline de culoare , sa celebrezi cultura si arta prin muzica, teatru, multiculturalitate si multa energie si spirit liber.

Uite, elementele pentru care PLAI are toate sansele sa marcheze un weekend deosebit si relaxant: jazz de calitate, muzica lumii, workshopuri pe ritm de percutie africana, teatru, ateliere de mestesuguri romanesti cu traditie, cort de lectura cu carti, poezie si dichis. Atmosfera!

AL DI MEOLA, nume de referinta al muzicii jazz, ne va oferi cu chitara sa muzica de elita, isi va impartasi cu noi toti talentul sau deosebit - va concerta in Timisoara! Alaturi de el, GUMBI ORTIZ, ne va incanta auzul pe ritmuri de percutie si vor induce impreuna o atmosfera deosebita, unde se respira doar muzica de calitate!

Mircea Florian si Shukar Collective, Dixie Krauser Band, Blazzaj, Funky Train te asteapta, pentru a crea un spirit chill.

Muzica lumii te cheama la sarbatoarea interculturalitatii, iar Agbeko Cultural Group, Eldad Tarmu Chamber Jazz Ensemble si Natasa Milosavljevic iti vor deschide apetitul la a dansa si a calatori.

Cortul de chill cu muzica, relaxare si cortul de lectura cu carti, lansari de carte, dezbateri si alte activitati te asteapta de-a lungul zilei oricand. Aleea Etniilor te va inspira, poate, la si mai multa curiozitate - in timpul zilei puteti "gusta" din culturile invitate sa se prezinte la festival: hai la dans, la cant si cursuri de limba rromani la Cortul Rrom, sau la cursuri de limba germana, la film si workshop-uri.

Aualeu, Thespis, Shadows si Heavenly Hell vor aduce in cadrul festivalului piese de teatru, corturile ONG-urilor iti vor anima energia si pofta de alte evenimente. La cortul african oamenii si activitatile desfasurate iti ofera o perspectiva colorata si reala despre traditii si ritmuri africane.

Fii personaj pe scena plai-ului, vino sa plai o hora culturala de sa-ti arda calcaiele in 15, 16, 17 septembrie la Muzeul Satului Banatean la PLAI! Ce zici, iti asumi dorul de muzica, interculturalitate, arta, lectura?....Dor de inspiratie si PLAI...

PS (Plai Scriptum:)): Pretul unui bilet este 20RON pe zi, se pot achizitona in Timisoara, incepand cu 11 septembrie, din barurile si cafenelele care au postat afisul festivalului sau de la Muzeul Satului Banatean, incepand din prima zi a festivalului, 15 septembrie, ora 10 a.m.

 

www.plai.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cred ca dumineca ,ce vine, pe TVR 2 , la emisiunea lui Mimo Obradov , (trebuie sa ma mai interesez.) va avea in emisiune secvente de laFestivalul Plai de Muzeul Satului Banatean , cu secvente si din concerte si interviuri .

 

Cum a spus si Meola , pacat ca nu a putut veni cu trupa sa cante compozitiile sale , sa aiba " spatele" asigurat , stilul sau genul sau de muzica necesita o orchestratie mai complexa asa numai cunoscatori au putut simti " mana" maestrului evocand diferite pasaje cunoscute din repertoriul sau , foarte bine secondat si ajutat de partea ritmica .Showul sau s-a petrecut in ovatiile si aplauzele spectatorilor si a promis ca va reveni cu trupa complecta (daca va fi invitat , ar fi interesant)

 

Pe langa vestitul AlDi Meola cel mai tare mi-a palcut Mircea Florian & Shukar Collective , a fost ceva fantastic cei doi cantareti romi au tras un show super cu aranjementul muzical al lui Mircea Florian si impreuna cu DJ si un viorist au facut un spectacol fantastic , nu am vazut nici la Goran Bregovici nici laTandarica asa un show atat de reusit si original ,Se vede ca pe terenul acesta de muzica experimentela si de conceptie Florian are ce mai mare rutina ( in sensul pozitiv al cuvantului ).

 

Dupa acea ( parerea mea )ca si spectacol reusit urmeza Blazaj care au avut un concert interesant si bun , mi-a placut la sfarsitul concertului fuziunea mai curajoasa intre stiluri , o schimbare in mai dinamic in repertoriul Blazaj. Horea a cantat extraordinar de bine la chitara si !!! foarte cuminte.(lol) .

 

De restul las sa mai scrie si alti .

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.