Death Angel Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Gear: LTD Viper-100FM, Line6 TonePort GX, Behringer Tube Ultragain MIC200 preamp, Samson C01 condenser mic. DAW: Cubase 5 You Can Leave Your Hat On.mp3 1
Guest Jancsy Danko Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 piesa suna destul de bine in varianta asta...felicitari
Deenman Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Misto. Ba gorila sa inteleg ca-ti place tonu ce iese din calculator acuma huh?nu acu 2 zile comentai ca ce zice 57 cu ale lui sfaturi de VST sunt dejeaba? te contrazici?
Guest dragoscolce Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) foarte tare ideea ! ) made my day )) Edited July 7, 2012 by dragoscolce
Radu Burcea Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 vocea tot tu?daca da...jos palaria! felicitari oricum!ai facut o treaba interesanta acolo !
Death Angel Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 voce si chitara eu, bass si tobe de la Trillian si EZDrummer cu Metal Machine EZX
lefmir Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Ba gorila sa inteleg ca-ti place tonu ce iese din calculator acuma huh?nu acu 2 zile comentai ca ce zice 57 cu ale lui sfaturi de VST sunt dejeaba? te contrazici? cred ca se referea la idee Si mie mi se pare buna ideea...in schimb tonul nu-mi place; ma rog, e chestie de gust. Edited July 8, 2012 by lefmir
Ironside Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 (edited) Ba gorila sa inteleg ca-ti place tonu ce iese din calculator acuma huh?nu acu 2 zile comentai ca ce zice 57 cu ale lui sfaturi de VST sunt dejeaba? te contrazici? Deenman, esti un d**itoc, sa ma scuze ceilalti. O piesa poate suna bine pe de-a intregul, chiar daca tonul chitarei e de *****. Atita timp cit chitara nu ma zgirie pe ureche, no problem. De fapt, chiar mi se rupe de cu ce a fost inregistrata, you know? Iar ce ziceam eu despre 57 si sfaturile lui, tu ori ai o problema intelectuala, ori esti chior, ori esti si prost, si chior. Pe bune, daca nu reusesti sa prinzi ideea principala a unui post, esti chiar prost. Asa, ca sa nu zici ca te-am facut prost degeaba, sa te lamuresc. Nu am nimic impotriva softurilor de calculator, chiar si eu ma joc uneori prin Amplitube si Guitar Rig. Poti scoate sunete misto cu ele. Insa ma enerveaza la culme atitudinea lui 57 fata de amplificatoarele cu lampi. Pina acum doar a dat din gura, cu teoriile lui minunate, in incercarea de a ne convinge pe noi, "lampistii", ca sintem idioti si ca softurile si tranzistorii lui sint mai bune decit lampile. Si da, prefer amplificatoarele pe lampa. Asta nu inseamna ca le urasc pe alea pe tranzistori. Multumit bai, 'nea caisa? Edited July 9, 2012 by Ironside 1
Recommended Posts