www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Line 6 Pod Hd500


bolly
 Share

Recommended Posts

Am achizitionat de curand unul,de nou.

Nu am apucat sa fac mare lucru,acum vreo 2 zile am instalat Line 6 Monkey,am facut update la firmware,instalat pod hd edit.Am trecut prin setlist-ul best of hd500 pe amp,in rest pe casti.Nu am apucat sa il aud line in.

Tonurile de fabrica sunt ok,da nu m-au dat pe spate.Am gasit unele foarte fine pe customtone.com pe care le-am si butonat un pic prin laptop.

 

 

 

Intentionez sa il folosesc live intr-o trupa de cover,de asta l-am si cumparat.

Am deschis acest topic pentru a putea schimba informatii cu alti useri(cum folosim live,recording,sa schimbam intre noi tonuri,etc etc).Deoarece board-ul nu permite upload la tonuri,le putem schimba pe PM.

Link to comment
Share on other sites

Din experienta propia, este mult mai bine cand pornesti tu de la 0 un preset decat a incerca sa faci sa suna un preset facut in conditii diferite de cineva cu gusturi diferite.

 

Un hint : daca ai zgomot, trebuie sa setezi Input 2 ca Variax (=digital), se intampla ca daca il lasi pe un analog output sa se produca zgomot neplacut.

Edited by Pierre
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Daca folosesti sim-urile Pod-ului, trebuie neaparat FX return, si sa dezactivezi sim-ul de cab de le Pod. Toate sim-urile exista cu si fara sim de poweramp. By default ar fi ceva gen direct sau intr-un amp neutru/transistor : cu sim de poweramp, intr-un amp cu lampi : fara sim, dar fiecare face cum prefera.

 

Daca il folosesti ca multi FX : input si/sau in loop, in functie de nevoile tale.

Link to comment
Share on other sites

Am loop serial si paralel, chiar din cauza asta zic ca merge bine in serial, dar am vrut sa-l folosesc in paralel cu ampul meu :)

 

In mod normal cu efectul 100% wet într-un loop paralel, orice ar fi, nu ar trebui sa ai o mărire de volum. Am un TC Electronic Flashback in loop-ul paralel si este perfect de punctul asta de vedere. Din păcate cu Pod-ul, n-am putut. Si e păcat, pentru ca chiar cu gândul asta am cumpărat Pod-ul la început (controleze midi + efecte, si modeler pentru noapte), dar in final l-am vândut.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.