fender61 Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Deschid acest topic, cu speranta ca nu sunt singurul posesor de RP1000 si ca ceilalti posesori de astfel de procesor adera la ideea mea de a avea o pagina unde sa ne expunem impresiile despre proc., sa avem un schimb de patchuri personalizate,tonuri care ne-au placut..... Eu , de exemplu , as dori sa aflu mai multe despre "Tap Tempo Footswich"(butonul de sub Stomp Loop)Nu l-am folosit niciodata....Astept lamuriri de la cei care l-au folosit...multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Tap tempo se utilizeaza atunci cand vrei sa sincronizezi delay-ul cu ritmul piesei. Sau cand vrei sa sincronizezi tobele. Apesi in ritm de 2 sau mai multe ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fender61 Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 ok, multumesc pentru explicatie..Ai un RP1000?Putem discuta mai multe despre el?(in afara de ce descrie manualul de utilizare) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 http://www.digitech.com/soundcomm/guitar_product_start.asp?productid=252 http://www.thestompbox.net/forum/showthread.php?10263-Digitech-RP1000-500-questions Stomp box loop ..este ptr alt efect extern , un FX loop . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fender61 Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 Multumesc pt. lynkuri karpi, adresa cu lybrari patches o cunosc de cand am avut primul RP 2000, apoi a venit GNX 4 si m-am oprit (momentan) la RP1000.Ce nu am inteles de la acest site :de ce este atat de bogata recolta de patchuri la RP500 fata de RP1000....Sunt mai multi posesori de RP500 sau este procesorul mult mai versatil decat RP1000!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fender61 Posted April 18, 2012 Author Share Posted April 18, 2012 Mi-a luat ceva timp sa urmaresc discutiile depe lynkul dat de tine :http://www.thestompb...0-500-questions.Bilele albe sunt impartite: intre RP1000 si Boss Gt10.Totul depinde de ce vrei sa canti, ce stil abordezi.In ce priveste configuratia pe care o folosesc eu:Fender blues de luxe(40w), RP 1000 (prin met. celor 4 cabluri) spun ca suna bine chiar daca unii colegi chitaristi imi reproseaza ca nu merg direct pe mixer ca ei asa merg cu procesoarele lor (line6 live) si suna in draci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Sal. Am si eu o intrebare: Vad ca ai avut si un GNX4 inainte de RP1000. Unii spun ca GNX este peste RP1000 ca sunet, altii invers. Care este parerea ta? Nu-mi spune de recorder, de tobe etc., ca sunet, m-ar interesa comparatia. (Ma gandesc sa cumpar is eu un RP1000, daca ...) Thx, pt. raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Daca sunetul este acelasi la RP-1000 ca la GNX4 te sfatuiesc sa nu iti cumperi, suna extrem de digital tot ce implica disotrs. Efectele gen reverb, delay, chorus etc in schimb suna bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Daca sunetul este acelasi la RP-1000 ca la GNX4 te sfatuiesc sa nu iti cumperi, suna extrem de digital tot ce implica disotrs. Efectele gen reverb, delay, chorus etc in schimb suna bine. THX pt sfat. Momentan am GT-10 si as vre ceva ce suna bine si direct in mixer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Bine si direct in mixer suna POD HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winci Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 (edited) Stiu Blackthorn. Am avut un HD500 dar am vandut, din pacate, dar sa stii ca deja am facut comanda pt. un alt HD500 . Imi pre rau fender61 ca ti-am poluat topicul. Nu se va mai intampla. Edited April 23, 2012 by winci Link to comment Share on other sites More sharing options...
fender61 Posted April 30, 2012 Author Share Posted April 30, 2012 Nu trebuie sa va cereti scuze, pentru asta e pus un topic;pt. discutii , chiar daca unele sunt offtopic.Imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme pt. a-ti raspunde la intrebare, dar indirect , vad ca ti-a raspuns BlackThorne: Intr-adevar diferente sunt mari intre cele doua procesoare-daca vrei ceva pt. studio pt. a concepe muzica te ajuta GNX4 dar daca vrei ceva pt. scena , bagat printr-un preamp full lamp, RP1000 suna in draci.(cu mici setari in amp.si cabinete pt. a obtine exact tonul dorit de tine)O sa incerc sa pun niste inregistrari facute cu RP1000, si m-as bucura daca toti posesorii de astfel de procesoare ar posta tonul cel mai bun pe care l-au obtinut( cu parametrii de setare, amp. cabinete si chitara cu care a facut inregistrarea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts