www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

fender61

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Rm Valcea

Other Information

  • Band
    Contrast Grup-Rm Valcea
  • Gear
    Fender Stratocaster Eric Clapton signature
    Fender Blues-Deluxe Reissue
    Digitech RP1000
    Digitech Vocalist Live 4

fender61's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Ramnicu Valcea Contact: florin_ta61@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesor chitara RP1000 +flycase:am facut un upgrade la pedalboard si treb. sa renunt la acesta.Pret fara case 950ron,Pret case, 300 ron;procesor+case 1100 ron..Procesorul este personalizat cu patchuri facute in studio.Pt. detalii contactati-ma pe mess.
  2. Pret: 1500 Localitate: Ramnicu Valcea Contact: 0766665526 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi procesorul a fost folosit doar de 3 ori;prezinta doar usoare zgarieturi de la suruburile de prindere in rack;il dau deoarece am renuntat la al 2-lea sistem de sonorizare.Pt. sisteme de sonorizare cu joase + 2-4-6 sateliti este un procesor extraordinar care isi face treaba,taind frecventele de microfonie, si canalizand crossoverul pe fiecare boxa in parte,iar la sisteme mari cu mai multi sateliti se poate face intarzierea semnalului pt. ca in final semnalul sa ajunga in acelasi timp de la toate boxele.
  3. Pret: 3000 Localitate: Rm Valcea Contact: 0766665526 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi vand 2 boxe active, Phonic PA550.Una este nefolosita, am luat-o pt. extensie sunet pt. sali mari, dar nu a fost nevoie de ea:cealalta, prezinta usoare urme de uzura, deoarece a fost folosita aproape un an ca monitor scena.pretul este mai mult decat rezonabil: din 4800 cat au costat amandoua le dau cu 3000(tinand cont ca una este nefolosita, cu ambalajul original).Accept si schimburi cu doua RCF pasiv pe 12".Cei interesati pot suna la 0766665526.Bonus: o husa protectie pt. una din boxe.
  4. Nu trebuie sa va cereti scuze, pentru asta e pus un topic;pt. discutii , chiar daca unele sunt offtopic.Imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme pt. a-ti raspunde la intrebare, dar indirect , vad ca ti-a raspuns BlackThorne: Intr-adevar diferente sunt mari intre cele doua procesoare-daca vrei ceva pt. studio pt. a concepe muzica te ajuta GNX4 dar daca vrei ceva pt. scena , bagat printr-un preamp full lamp, RP1000 suna in draci.(cu mici setari in amp.si cabinete pt. a obtine exact tonul dorit de tine)O sa incerc sa pun niste inregistrari facute cu RP1000, si m-as bucura daca toti posesorii de astfel de procesoare ar posta tonul cel mai bun pe care l-au obtinut( cu parametrii de setare, amp. cabinete si chitara cu care a facut inregistrarea)
  5. Multumesc celor care au vizionat anuntul :DigiTech Vocalist 4 s-a vandut si am cumparat ceea ce imi doream- voicelive2.Se poate inchide topic
  6. Cumpar acest tip de procesor de voce pe care il pot plati integral sau dau la schimb DigiTech Vocalist 4 Live +dif.Pt .amatori tel. 0766665526
  7. arata bine, functioneaza la fel, nu are defecte ascunse, m-a ajutat enorm in perioada de un an si 1/2 de cand il am (e greu sa canti vocal-nonstop un program de nunta;dar cu ajutorul lui perioada ajunge la jumatate). Pretul este fix 1000 ron(el a costat 1900ron la ghuitar shop)si il dau pentru simplul motiv ca vreau sa incerc TC Helicon voicelive2 care costa o caruta de bani...Pt. amatorii de un bun chilipir dau si nr. de tel.0766665526/0745261752
  8. Mi-a luat ceva timp sa urmaresc discutiile depe lynkul dat de tine :http://www.thestompb...0-500-questions.Bilele albe sunt impartite: intre RP1000 si Boss Gt10.Totul depinde de ce vrei sa canti, ce stil abordezi.In ce priveste configuratia pe care o folosesc eu:Fender blues de luxe(40w), RP 1000 (prin met. celor 4 cabluri) spun ca suna bine chiar daca unii colegi chitaristi imi reproseaza ca nu merg direct pe mixer ca ei asa merg cu procesoarele lor (line6 live) si suna in draci....
  9. Mare dreptate ai! am de aproape de un an jumatate un RP1000 si tot n-am avut timpul necesar sa fac toate sapaturile in el.Inca mai prezinta surprize, placute (pana acum)
  10. Incearca adresa asta : este doar o mica demonstratie la ampurile din procesor....
  11. Multumesc pt. lynkuri karpi, adresa cu lybrari patches o cunosc de cand am avut primul RP 2000, apoi a venit GNX 4 si m-am oprit (momentan) la RP1000.Ce nu am inteles de la acest site :de ce este atat de bogata recolta de patchuri la RP500 fata de RP1000....Sunt mai multi posesori de RP500 sau este procesorul mult mai versatil decat RP1000!?!
  12. ok, multumesc pentru explicatie..Ai un RP1000?Putem discuta mai multe despre el?(in afara de ce descrie manualul de utilizare)
  13. aici sunt total de acord cu tine, dar prin personalizare a unui ton de chitarist trupa concerte eu m-am gandit la unul care canta compozitiile trupei respective si trebuie sa se distinga in multitudinea de chitaristi care exista in prezent...(de multe ori recunosti o trupa doar dupa un simplu solo de chitara)Procesorul este mana cereasca pentru cei ca mine, care de la o piesa la alta ar trebui sa intre in setari...si pentru ca ai amintit de varianta hibrida, merg prin "stomp loop" si cu o jucarie Boss PS6(ma ajuta enorm- in afara de harmonizerul procesorului)
  14. Poate ma bag si eu precum musca....dar , sunt de profesie "carciumar" adica am o trupa si prestez muzical intr-un restaurant. Pt. a satisface cat mai multe gusturi clientelare nu am putut sa cant pe pedalute(la cate tonuri aveam nevoie-ma lasau in sapa de lemn)asa ca am preferat procesoarele.Ultimul este un RP1000, bagat prin met. celor 4 cabluri(3 de fapt- ca unul vine din ghitara) intr-un Fender Blues-Deluxe de 40w .Prin microfon preiau semnal din combo si-l duc in mixer , unde toate setarile sunt pe "0"Daca urechea nu ma minte , mi se pare ca sunetul de la combo este identic cu sunetul de la boxele "de fata"RPul are un switch (amp/mixer) care imi permite sa cant direct pe mixer ,dar prefer combo.Deci, nu cred ca un procesor bun nu ar suna bine in ambele variante(prin amp. prelut prin micofon) sau direct pe mixer, depinde doar ce setari poti face, si unde canti.Ca instrumentist de concert este de preferat varianta cu 3-4 pedalute si un ton personalizat....parerea mea care de fapt..nici nu prea conteaza.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.